Europcar

Bezoek tussen twee vergaderingen de beste stranden van Catalonië en maak al je collega’s jaloers!

Rear View Of Mid Adult Man Walking On Boardwalk Against Sky

Je hebt elke dag hard gewerkt in Catalonië. Heb je dan niet het gevoel dat het nu de perfecte tijd is om je collega’s een beetje te plagen en foto’s van die prachtige stranden te posten? Het gebied heeft tal van prachtige zandstranden waaruit je met moeite zal weten te kiezen. Gelukkig helpen wij je bij het maken van die keuze.

 

Vergeet de skills-assessment en ga richting paradijs

Als je in Gerona bent, is dat de perfecte gelegenheid om een auto te huren in de stad van vier rivieren. Een rit van 43 kilometer brengt je naar een afgelegen strand en dit kleine juweeltje ligt op slechts een steenworp afstand. Cala Futadera is zeker de moeite waard, gelegen op 6 km van Tossa de Mar, waar je kunt afslaan, het uitzicht vanaf de top kunt bewonderen en de 200 treden naar beneden kunt lopen om uiteindelijk op het zandstrand te gaan liggen. En vervolgens natuurlijk Instagram bombarderen.

Doel aantal likes: 88

#LikesOnTheMove #SecretPlace

Cala Futadera, 17320 Tossa de Mar

Woman Walking Along Coastal Pathway, Rear View, Tossa De Mar, Catalonia, Spain

Sla het kasboek dicht en smul van overheerlijke tapas

Omdat je zakelijke bijeenkomsten in Barcelona plaatsvinden, wil dat nog niet zeggen dat je je das niet kunt afdoen! Het zou jammer zijn om niet te genieten van het populaire strand van Barceloneta, op slechts 3 km van het stadscentrum. Bij Xiroi Ca La Nuri of La Guingueta de L’Escribà kun je genieten van smakelijke tapas of een heerlijke mediterrane keuken met de zee aan je voeten. Vergeet niet om een foto te maken voordat je gaat liggen!

Doel aantal likes: 150

#EuropcarSelfieTime #Foodie

Barceloneta, Carrer Andrea Doria 45, 08003 Barcelona

Xiroi Ca La Nuri, Passeig Marítim de la Nova Icària, 38, Barcelona

La Guingueta de L’Escribà, Avinguda Litoral, 62, Barcelona 

Full Length Of Hiker With Backpack Exploring Desert Against Sky

Laat de ellenlange vergaderingen achter je en ga naar een exclusief strand

Rijd 41 km in zuidelijke richting van Barcelona richting het mooie dorpje Sitges dat de locals graag bezoeken voor een weekendje weg. Van de 17 stranden is Cala Ginesta onze favoriet. Je passeert onderweg de jachthaven, wat misschien een beetje lastig is, maar het is zeker de moeite waard! De perfecte foto wacht daar op je: een prachtig strand met parasols, ligstoelen en kristalhelder water.

Doel aantal likes: 99

#PhotoOfTheDay #SummerWork

Port Ginesta, Passeig Marítim, s/n, 08860 Castelldefels

 

Trakteer je overwerkte brein op een sensationele zonsondergang

Stap in je huurauto en rij naar Playa del Trabucador. Daar voel je je de enige persoon op aarde wanneer je langs de 6,5 km lange zandstrook van het rustige en warme water van de Delta del Ebre wandelt. Het strand past perfect bij prachtige zonsondergangen, magische ontmoetingen met flamingo’s en een spectaculaire catwalk naar zee.

Doel aantal likes: 142

#ChillWithEuropcar #Sunset

43548, Tarragona

Zie meer artikelen

Meer lezen