Europcar

De verbazingwekkendste street-artroadtrip in België

Bewijs nodig dat België van street-art houdt? Ontdek dan dit relatief kleine land. De kunst is niet te missen en overal vol trots tentoongesteld. U kunt uw volgers imponeren en uw zichtbaarheid vergroten door hen wat unieke, levendige kunst te tonen. En zodra u de beste Instagram-spot gevonden hebt is het delen geblazen!

Laat uw crew weten dat u in België bent

In de oude stad Luik staan middeleeuwse gebouwen verrassend naast muurschilderingen op schuttingen, wanden en blinde gevels. Dus zorg ervoor dat uw telefoon helemaal opgeladen is. Het zou jammer zijn als u de kans mist om te bewijzen dat u in levenden lijve de schitterende werken in Rue Jean d’Outremeuse of Quai de la Ribuée zag.
Delen met #ChillWithEuropcar #Belgiumstreetart
Likesdoel: 50

Onthul uw verborgen straatkunsten aan uw volgers

Volgende stop: Hasselt, 59 kilometer ten noorden van Luik. Al sinds het moment dat u straf kreeg omdat u de keukenmuur bij uw ouders bekladde, bent u fan van kunst en kwasten. Verken daarom de Dorpsstraat, Schippersstraat, Ankerstraat of het Koekerellenpad, enkele niet te missen straten vol prachtige kunst. Bovendien kunt u zich onderdompelen in uw andere levenspassie: selfies met geweldige achtergronden.
Delen met #EuropcarSelfieTime #NoFilter
Likesdoel: 83

Tijd om de kunstenaar in u los te laten

82 kilometer naar het westen ligt Brussel, met het Europees Parlement en een indrukwekkende kunstgemeenschap. Nadat u de Ravensteinstraat, het Stefaniaplein of Akenkaai 2 hebt verkend, rent u de dichtstbijzijnde winkel in om papier en spuitbussen met verf te kopen.
Delen met #LikesOnTheMove #ArtInBelgium
Likesdoel: 112

Geef ze een coole sneak peek

Op slechts 46 kilometer van de Belgische hoofdstad is Antwerpen een hotspot voor street-art. Daar verzamelen kunstenaars zich in de wijk Kronenburg of in Meatpack, een hergebruikt magazijn als verzamelpunt voor creatieve geesten. Zorg ervoor dat uw urban kunstlexicon up-to-date is, want voor deze mensen is graffitikunst niet iets om lichtzinnig over te doen.
Delen met #AntwerpStreetArt #ArtBelongToThePeople
Likesdoel: 68

Bewijs ze dat kunst de mensen toebehoort

Rij nog eens 60 kilometer naar Gent. We raden u aan uw spuittechnieken bij te spijkeren, omdat u in het Werregarenstraatje en Grindbakken vrij uw gang kunt gaan met verf en graffiti. Hebt u de benodigdheden niet bij de hand, staar dan gewoon naar de gigantische muurschildering in Predikherenlei en de Van Stopenberghestraat.
Delen met #AmazingGhent #GraffitisRule
Likesdoel: 81

Zie meer artikelen

Meer lezen