Europcar

Hoe je jetlag bij Roissy-Charles-De-Gaulle kan verhelpen?

Je bent eindelijk op je bestemming aangekomen! Je vliegtuig is geland op Roissy-Charles-De-Gaulle, 23 kilometer ten noordoosten van Parijs. Voor de eerste keer misschien, sta je op het punt om de meest romantische stad ter wereld te ontdekken: Parijs! Of misschien ben je hier toevallig terecht gekomen en ben je ook nog een liefhebber van de Franse keuken, die altijd al eens “escargots” wilde proberen … 

Je hebt besloten om een auto te huren 

Ongeacht wanneer of waar je heen gaat, wat je ook gaat doen, of het nu zakelijk of voor je plezier is, je hebt besloten om een auto te huren. Ga dus gewoon naar Terminal 2D (afhankelijk van je aankomstterminal moet je misschien de gratis shuttle gebruiken om je weg te banen). Je vindt de Europcar balie op het winkelniveau van Terminal 2D. En omdat je georganiseerd en pienter bent, heb je uiteraard jouw rijbewijs, geldige creditcard, paspoort of identiteitskaart bij de hand. En als je echt geweldig bent, heb je zelfs onze online check-in gebruikt om nog sneller door te komen. Terwijl je auto klaar staat om je te verwelkomen, wil je misschien nadenken over verschillende manieren om je jetlag te bestrijden en vergeet niet dat je nog geen douche gehad hebt. 

Laat al je spanningen achter met een ontspannende massage. 

Geniet van wat verwennerij! Je zult je als herboren voelen en je nekpijn zal verdwijnen als bij toverslag. En niet alleen dat, de peuter die achter je zat en die voortdurend tegen je zitplaats schopte in het vliegtuig, zal niets meer zijn dan een verre herinnering. 

Krijg je cafeïnefix

Bestel je Venti Mocha Frappuccino met een drievoudig shot espresso, een banaan, vanillebonenpoeder, light ijs, 3 pompjes sojamelk, dubbel gemengd, zonder slagroom. Daarna kan je zeker de rest van de dag je ogen openhouden. 

Vind de ultieme kitsch souvenir voor je schoonvader.

Omdat je weet dat hij je nooit zal vergeven als je niets voor hem koopt en die fonkelende roze Eiffeltoren niet mee naar huis neemt die hij zo graag aan zijn collectie wil toevoegen. 

Voel je netjes en goed verzorgd met een mooie geur. 

Koop die pioenennevel gemaakt in de Provence. Je ruikt geweldig en je partner zal je bedanken. Helemaal vol energie en opgefrist, autosleutels in je hand, ben je nu klaar om van start te gaan. 

Zie meer artikelen

Meer lezen