Europcar

Onze familievakantie met Europcar

Family Packing Car Ready For Summer Vacation

Wij zijn Guillaume en Audrey, 37 en 36 jaar oud en de gelukkige ouders van 2 schattige kinderen die nu 10 en 8 jaar oud zijn. Wij wisselen onze reisbestemmingen tijdens de schoolvakanties graag af, om onze kinderen de allermooiste plekken te laten ontdekken. Het is echter niet altijd eenvoudig om snel auto’s te vinden die aangepast zijn aan de familie en de verschillende bestemmingen. Wij hebben al een slechte ervaring met een verhuurkantoor gehad voordat we op internet zochten en de website van Europcar vonden. Het kantoor heeft verschillende soorten familieauto’s in zijn aanbod, aangepast aan alle klimaten en technische omstandigheden.

Hiking Is Better When You Share It Your Family

Onze eerste ervaring met Europcar

De eerste keer dat we gebruik maakten van de verhuurdiensten van Europcar was tijdens een zomervakantie, in het Bassin d’Arcachon bij onze ouders. Onze kinderen waren nog klein. We hadden dus een voertuig in zeer goede staat nodig om pech onderweg en onnodige stops te voorkomen, een auto die goed uitgerust en comfortabel was zodat onze kinderen op hun gemak waren, en een rustige reis verzekerd was. Na zo ongeveer overal online gezocht te hebben, vonden we de site van Europcar. Het agentschap heeft een heel groot gamma aan familievoertuigen. Er worden zelfs talrijke familiewagens aangeraden. Maar we waren echt overtuigd toen we zagen dat we verschillende accessoires voor de kinderen ter beschikking konden hebben, en dan voornamelijk autozitjes. Dat zijn heel belangrijke, zelfs onmisbare elementen voor een lang traject met jonge kinderen. We hebben dus onmiddellijk gereserveerd. Deze stap is online gebeurd, in slechts enkele klikken. Het ophalen van de auto gebeurde ook heel snel en eenvoudig: bij een agentschap heel dicht bij ons. Hetzelfde gold voor de sleuteloverdracht en het inleveren van het voertuig. Wij hebben een onvergetelijke vakantie doorgebracht in een familiewagen van topkwaliteit.

Onze laatste skivakantie met de diensten van Europcar

Omdat we zo tevreden waren, hebben we die ervaring onlangs herhaald, voor een skivakantie in de Pyreneeën. Om eens iets nieuws te proberen, hebben we voor de bergen gekozen, zodat we van de winter gebruik konden maken om onze kinderen kennis te laten maken met skiën en andere wintersporten. We hadden geen enkele zorg meer voor het transport omdat we Europcar al kenden. Wij zijn echt overtuigd van de betrouwbaarheid van de autoverhuurdiensten, hun comfort, maar zeker ook hun staat. We hebben dus opnieuw gekozen voor een voertuig van Europcar. En we waren alweer aangenaam verrast. Het agentschap houdt rekening met de situatie van elke huurder en biedt belangrijke en nuttige opties aan. De dienstverlening is echt persoonlijk. Toen we onze bestemming opgaven, kregen we onmisbare accessoires voor een sneeuwvakantie aangeboden: winterbanden, sneeuwkettingen en zelfs skidragers. We hebben geen seconde getwijfeld. Op de website hebben we een volledig uitgeruste auto gereserveerd voor onze reis naar de Pyreneeën.

Wij raden Europcar ten zeerste aan voor alle familiereizen en -vakanties!

Zie meer artikelen

Meer lezen