Europcar

Van je vrijheid genieten dankzij Europcar

Wij zijn Camille en Mathieu. We zijn allebei 28 jaar, we wonen samen en we werken in Parijs. Wij gebruiken onze vrije tijd om zoveel mogelijk verschillende regio’s en bekende plaatsen en hoogtepunten van Frankrijk te ontdekken. En sinds wij Europcar kennen, reizen we ook vaker naar het buitenland. Wij hebben meerdere diensten en een aantal autoverhuurbedrijven geprobeerd voordat we bij Europcar uitkwamen. Dankzij hun verhuurdiensten gaan wij er nu regelmatig in het weekend met z’n tweetjes op uit. Het bedrijf beschikt over een heel groot assortiment verschillende type auto’s en biedt klanten allerlei formules op maat.

Romantisch wekend in de Loire Vallei

Onze eerste ervaring was ter gelegenheid van een romantisch weekend. We besloten om op ontdekking van de kastelen van de Loire te gaan. . We hebben de auto gekozen die ons het meest beviel en een online reservering gemaakt. We hadden al een voorkeur voor een bepaald automerk en dat konden we al snel bij Europcar vinden. En nog hadden wij meer dan genoeg keus uit allerlei modellen van dat merk. Uiteindelijk hebben we voor ons romatisch weekend onze auto gekozen en gereserveerd. We zijn de auto bij het bedrijf gaan ophalen, dicht bij ons in de buurt in Parijs, en zijn toen de historische gebouwen van de Loire langsgegaan. De rit duurde een kleine 2 uur. De reis is heel goed verlopen, de auto was echt comfortabel. Sinds deze positieve ervaring, maken we voor de huur van een auto vaker gebruik van Europcar .

Roadtrip door Italië

Een andere keer hadden we een roadtrip door Italië bedacht. Voor dit soort reizen is een goede auto het belangrijkst. We hebben toen bij Europcar een gloednieuwe auto gehuurd en voor de roadtrip formule gekozen, voor een reis in etappen in het Zuiden van Italië. De reservering hebben we op de site gemaakt, zoals we altijd doen, bij het verhuurpunt van Europcar in Rome zijn we vervolgens onze auto gaan ophalen en zijn naar Puglia afgereisd. De autoreis verliep voorspoedig. We hadden een geweldige roadtrip. We hebben zelfs besloten om zoiets nog een keer te doen maar dan voor onze volgende vakantie in Londen. We zagen op de site dat Europcar daar meerdere verhuurpunten heeft. We hebben nog niet besloten welke auto het tegen die tijd wordt maar het is een geruststellende gedachte dat Europcar verhuurpunten heeft op Heathrow en in de directe buurt van de grootste treinstations van de Engelse hoofdstad. De reservering maak je altijd online en bij aankomst hoeven we alleen maar de gekozen auto op te halen.

Familiebezoek

Tijdens de feestdagen zijn we op bezoek naar de ouders van Mathieu in Toulouse gegaan. Hij was van plan om mij aan zijn jeugdvrienden voor te stellen die ook voor dat weekend overgekomen waren. De vrienden die in Toulouse zijn blijven wonen hebben ons voor lunch en diner bij hen thuis uitgenodigd. Om zijn ouders niet te storen maar vooral ook om onze eigen gang te kunnen gaan hebben we een auto bij Europcar gehuurd die we toen voor al onze ritjes hebben gebruikt.

Zie meer artikelen

Meer lezen