Europcar

Waarom u het op lange termijn huren van een auto zou moeten overwegen

All Geared And Good To Go

Hebt u er ooit over nagedacht om in plaats van een auto te kopen er een te huren? Het op lange termijn huren van een auto biedt verschillende voordelen en is het overwegen waard als u uw leven gemakkelijker wilt maken, van enkele weken tot meerdere maanden. Het huren van een auto is niet alleen een goed idee bij het maken van vakantieplannen: het kan ook de manier waarop u reist veranderen, elke dag en u geld laten besparen.

Open Scottish Road

Rijd recente auto’s

Zelfs als u geen auto bezit, bent u misschien nog steeds een autoliefhebber. Bij het op lange termijn huren van een auto hebt u de keuze uit een recent model auto van prestigieuze merken zonder deze te hoeven kopen. Dat betekent al het genot zonder de bijhorende nadelen. Afhankelijk van de beschikbaarheid in uw land, hebt u de keuze uit de meest recente modellen in verschillende categorieën: kleine en middelgrote auto’s, sedans, gezinsauto of premium.

Rijd veilig

Meestal is het autoverhuurbedrijf verantwoordelijk voor reparaties en onderhoud, maar moet u het dashboard van de auto nog steeds in de gaten houden om indien nodig olie- of ruitensproeier niveaus bij te vullen. Maar om meer ontspannen te rijden, is het ook mogelijk om een volledige dekkende verzekering zonder eigen risico aan te gaan, zodat u er zeker van kunt zijn dat u niets hoeft te betalen als het voertuig beschadigd raakt. En natuurlijk dekt de verzekering de bestuurder en alle passagiers in de auto.

Hulp bij pech onderweg is inbegrepen in uw huurprijs. Bij mankementen tijdens het op lange termijn huren van een auto, hoeft u niet de onkosten voor het reguliere onderhoud te betalen. Europcar levert u meteen een vervangend voertuig. U kunt met een gerust hart veilig naar uw bestemming rijden: u krijgt hulp bij pech onderweg als u het ooit nodig hebt.

Rijd flexibel

Afhankelijk van uw aanbod, kunt u uw voertuig terugbrengen naar Europcar als u er geen behoefte meer aan hebt. Dit betekent dat u een auto voor een paar weken of een paar maanden kunt huren, afhankelijk van uw mobiliteit, u betaalt alleen wat u nodig hebt!

Zie meer artikelen

Meer lezen