Europcar

De Belgische Wereldtournee

Reis onder de beste omstandigheden

In deze moeilijke tijd weten we dat flexibiliteit belangrijk voor u is. Met Europcar kunt u een reservering tot 48 uur voor het tijdstip van vertrek kosteloos wijzigen of annuleren dankzij ons Safety Program en ons beleid van gratis annuleren.

Onze gezondheidsmaatregelen

Alle gezondheidsmaatregelen worden nauwkeurig gerespecteerd in alle kantoren van Europcar: systematisch desinfecteren van het voertuig tussen 2 huurperiodes in, beleid van geen contact: voor ons staat uw veiligheid en die van onze medewerkers voorop.

 

U bent waarschijnlijk iemand die zodra u de kans krijgt zo snel mogelijk naar een exotisch land vertrekt. Maar wist u dat er ongelooflijke pareltjes in eigen land te ontdekken zijn? U krijgt misschien niet veel kleur, maar wij beloven u absoluut een verandering van omgeving.

U wilt uw vermoeide ogen verwennen met de lavendelvelden in de Luberon

U hoeft de grens niet over te steken, er is een vergelijkbaar betoverend paradijs vlak bij Brussel. In het Hallerbos, ook bekend als het blauwe bos, zult u versteld staan en Zuid-Frankrijk meteen vergeten.

U wilt in Venetië voor iets vergeven worden

Brugge heeft het allemaal: zwanen die door de kanalen glijden, steegjes met kinderkopjes en prachtige zonsondergangen. De hele stad is zo romantisch dat ze niet boos op u blijft omdat u per ongeluk haar collectie braakzakjes beschadigt.

U bent van plan uw ex-vriendin in Amsterdam tegen het lijf te lopen

Omdat u niet als een stalker wilt worden bestempeld, kunt u net zo goed Antwerpen proberen. Net zoals de hoofdstad van Nederland biedt de stad musea, majestueuze gebouwen en iconische nachtclubs. U zult geen minuut aan haar denken.

U vraagt zich af hoe het was om een oorlog te plannen in het middeleeuwse Wales

Dan is de citadel van Dinant echt iets voor u. Dit 900 jaar oude fort wacht op u (met of zonder ridderpak) om de kerkers – zonder draken – te ontdekken.

U wilt graag in slow motion in de Sahara lopen

Anders dan de geruchten u willen doen geloven, regent het hier niet altijd. Er is zelfs een woestijn in België met prachtige duinen en perfect zand. De Lommelse Sahara.

Vlieg naar Brazilië om eindelijk de man te ontdekken die u online hebt ontmoet

Rijd naar Botassart en bekijk dat geweldige uitzicht op het graf van de reus, dat er net zo uitziet als de foto die hij u stuurde. En annuleer vervolgens uw vlucht.

Zie meer artikelen

Meer lezen