Europcar

De roadtrip door het Zwarte Woud in Duitsland die je reputatie een boost zal geven

Laten we eerlijk zijn. Stiekem droom je ervan om een succesvolle influencer te worden en je baan op te zeggen. Dus waarom zou je niet optimaal genieten van je vakantie in het Duitse Zwarte Woud om jouw sociaal profiel te verbeteren? Huur een auto, pak je vertrouwde smartphone en maak je klaar om een internetsensatie te worden!

Verzamel voordat je een pose aanneemt wat informatie over het Zwarte Woud.

Het Zwarte Woud is niet alleen heerlijke taart, het is ook een prachtige regio met gotische kastelen en majestueuze bomen die enkele beroemde (en enigszins spookachtige) sprookjes inspireerden. Het bos, gelegen in Zuidwest-Duitsland in de buurt van Freiburg, kan in enkele dagen met de auto worden verkend. Om massa’s toeristen te vermijden, is het het best om je expeditie in het vroege voorjaar of in de herfst te plannen. Huur je auto in Baden Baden en volg onze gids om de beste locaties te vinden en de beste foto’s te bemachtigen.

Trek je buik in bij de Bad Wildbad thermale baden 

Je wilt dat je persoonlijk merk elegant en inspirerend is. Wel, je digitale verkenning zou moeten beginnen in dit mooie kuuroord, amper een uur van Baden Baden. De fantastische thermale baden zijn de perfecte setting om te laten zien dat men je niets kan verwijten over je uitstekende smaak. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ontspannen in het gezonde bronwater je zoveel reacties zal geven dat je niet eens tijd zal hebben om ze te lezen.

#HatersGonnaHate #TotalDivaWithEuropcar

Doel aantal likes: 52

Potentiële haters: 97% (vooral op maandagochtend)

Neem een selfie in Calw met een charmante local 

Je kunt van Herrenberg naar Calw rijden, een leuk stadje met mooie vakwerkhuizen. Dit is een reden waarom je liever een foto neemt met de plaatselijke bakker dan “Verhalen” te maken van de 200 gebouwen die dateren uit het einde van de 17e eeuw … Als je je gezicht laat zien, krijg je 35% meer likes. En als je hem knuffelt alsof hij je nieuwe beste vriend is, zullen mensen helemaal gek worden. 

#FriendsForLife #EuropcarSelfieTime

Doel aantal likes: 94

Lokale gids score: 78% (10% meer als je poseert met een bakker en een slager)

Wanneer je in Triberg Falls bent, overdrijf dan niet met selfies.

Rijd zuidwaarts naar de hoogste waterval van Duitsland. Parkeer in het stadscentrum van Triberg en bereid je voor op een verhaal dat de moeite loont. Je kunt vanaf de bovenkant het uitzicht bewonderen of opmerkelijke foto’s maken van de bodem van de schuimende wateren op 163 m. En gebruik alsjeblieft verstandig je hashtags om je publiek niet te vervelen! 

#LikesOnTheMove #ClimbForLikes 

Doel aantal likes: 151

Avontuurlijke score: 75% (95% als je naar de top klimt)

Ga op een ongemakkelijke rots zitten en laat een oogverblindende glimlach zien bij The Höllental 

Wees niet voorspelbaar en vermijd foto’s van de koekoeksklokken, de populaire attractie in het gebied. Rijd in plaats daarvan naar de smalle vallei van 9 km tussen Freiburg en Hinterzarten, het landschap zal je influencer brein wegblazen. Wees ook niet verlegen, vraag je volgers om te liken en commentaar te geven op jouw reis. 

#MovingYourWay #Like4Likes

Doel aantal likes: 78

Buiten de gekende paden-score: 88% 

Ga in een Lotushouding zitten en doe alsof je mediteert op het Schluchsee Meer

Waarom hier je roadtrip niet beëindigen? Niemand zal je fotobommen op dit minder bekende meer op 45 km ten oosten van Freiburg. Als je er eenmaal bent, zal je zeker het zeilen, het baden en het voederen van de eenden waarderen. Zorg er trouwens voor dat de zon schijnt: hoe helderder de foto, hoe meer likes je krijgt. 

#ChillWithEuropcar #NoMakeUp

Doel aantal likes: 126

Filter: Bij zonsondergang, #NoFilter 

Zie meer artikelen

Meer lezen