Krijg tot % 25 korting

Nieuw jaar, nieuwe projecten!

Geniet van voordelige tarieven!

Ongeldige reservering

Wat is uw e-mailadres? 

Wat is uw e-mailadres? 

Controleer uw inbox. 

Speciale aanbieding voor bestelwagens

Bent u van plan om voor het nieuw jaar te verhuizen of heeft u al andere grote projecten gepland?

Van een kleine 3m³ tot een grotere 18m³, heeft Europcar de perfecte bestelwagen voor al uw behoeften !

Geniet van deze speciale aanbieding en krijg tot 25% korting op de huur van uw bestelwagen!

Boek tussen 21 december 2018 en 20 januari 2019 !

Waarom voor Europcar kiezen ?

 • Recente wagens
 • Innoverende diensten
 • Uitgebreid netwerk
 • Voordelige tarieven
 • Eco-verantwoordelijk - ISO 14001

Algemene voorwaarden

  1. Aanbieding geldig onder de specifieke voorwaarden voor boekingen gemaakt minimum 1 dag op voorhand en voor afhaling tussen 27 december 2018 en 31 januari 2019 inbegrepen. Aanbieding geldig voor huren van maximum 28 dagen.
  2. Aanbieding beschikbaar voor boekingen gemaakt tussen 21 december 2018 en 20 januari 2019 inbegrepen, voor de meerderheid van de bestelwagens van Europcar die geplaatst zijn op de speciale promotiepagina van Europcar's sites (www.europcar.com, www.europcar.be, etc.) en op Europcar mobiele sites ((m.europcar.com, m.europcar.be, m.europcar.de, etc.).
  3. Deze aanbieding is alleen beschikbaar in de volgende agentschappen, onder de volgende voorwaarden en in de volgende landen:
  4. België: 15% korting voor boekingen gemaakt minimum 1 dag op voorhand. Deze aanbieding is niet geldig voor sommige bestelwagens.
  5. Spanje: 15% korting voor boekingen gemaakt minimum 1 dag op voorhand. Deze aanbieding is niet geldig voor sommige bestelwagens.
  6. Duitsland: 20% korting voor boekingen gemaakt minimum 1 dag op voorhand.
  7. Frankrijk: 25% korting voor boekingen gemaakt minimum 1 dag op voorhand. Deze aanbieding is enkel geldig voor huren van 1 tot 15 dagen.
  8. Portugal: 15% korting voor boekingen gemaakt minimum 1 dag op voorhand. Deze aanbieding is niet geldig voor sommige bestelwagens en in bepaalde agentschappen.
  9. Italië: 20% korting voor boekingen gemaakt minimum 1 dag op voorhand.
  10. Verenigd Koninkrijk: 25% korting voor boekingen gemaakt minimum 1 dag op voorhand. Deze aanbieding is niet geldig op de huren van de volgende categorieën van bestelwagens: VGHW (Mercedes Sprinter 10M3 of gelijkwaardig), VMDW (Ford Custom 2.0 Crew of gelijkwaardig), VPDW (Ford Connect 1.5 Crew of gelijkwaardig) en VMVM (Toyota Hilux 2.4 Act Dub Cab of gelijkwaardig). De aanbiedign is niet beschikbaar voor huren van 1 dag.
  11. Aanbod onderworpen aan de beschikbaarheid van de voertuigen.
  12. Deze aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere of speciale aanbiedingen.
  13. Het percentage van de korting wordt op basis van de niet-gereduceerde prijs (dwz de referentieprijs) berekend - invullen van dezelfde selectiecriteria (bijvoorbeeld: datums, bestemming, auto's, enz ...) op de homepagina van de volgende Europcar's Internet website: www.europcar.com. Het weergegeven tarief, beschikbaar op deze pagina, omvat de korting.
  14. Promotie is niet van toepassing op de aanbevolen extras
  15. Huren zijn ondergeschikt aan Europcar Algemene Huurvoorwaarden en specifieke Huurvoorwaarden van toepassing op het moment van de huur in het land van verhuur.

0032 2 348 92 12

Dezelfde applicatie. Meer mobiliteit.

Download de mobiele Europcar applicatie beschikbaar op iPhone, iPad en Android!

Meer informaties