Krijg tot % 25 korting

Nieuw jaar, nieuwe projecten!

Geniet van voordelige tarieven!

Ongeldige reservering

Speciale aanbieding op bestelwagens

Nieuw jaar, nieuwe projecten!

Europcar kan u helpen uw goede voornemens voor het nieuwe jaar waar te maken met deze speciale aanbieding voor bestelwagens.

U wilt verhuizen naar een nieuwe stad, naar een nieuw huis of appartement? Wat uw behoeften ook zijn, Europcar heeft de juiste vloot om u de juiste bestelwagen te bezorgen.

Book vóór 31/01 en geniet van een korting tot 25%!

Begin nu met uw goede voornemens voor volgend jaar!

Waarom voor Europcar kiezen ?

 • Recente wagens
 • Innoverende diensten
 • Uitgebreid netwerk
 • Voordelige tarieven
 • Eco-verantwoordelijk - ISO 14001

Algemene voorwaarden

  1. Aanbieding beschikbaar onder de specifieke voorwaarden hieronder voor afhalingen tussen 05 januari 2022 tot 28 februari 2022 inbegrepen. Aanbieding is beschikbaar voor maximaal 28 dagen huur. Alle reserveringen dienen ten minste 1 dag van te voren te worden gemaakt.
  2. Aanbod geldig voor reserveringen gemaakt tussen 5 januari 2022 en 31 januari 2022 inbegrepen voor het merendeel van de bestelwagens en vrachtwagens van Europcar. U kunt uw reservering maken op de speciale promotiepagina op de internetsites van Europcar (www.europcar.com, www.europcar.de enz.) en op de mobiele sites van Europcar (m.europcar.com, m.europcar.be, m.europcar.de enz.)
  3. Deze aanbieding is alleen beschikbaar in de volgende agentschappen, onder de volgende voorwaarden en in de volgende landen:
  4. België: 15% korting voor boekingen gemaakt ten minste 2 dagen voor de afhaling. Aanbieding alleen beschikbaar voor bepaalde bestelwagencategorieën : 10m3 - 18m3
  5. Spanje: 15% korting voor boekingen die ten minste 1 dag voor de afhaling worden gemaakt. Bepaalde types bestelwagens zijn uitgesloten van deze aanbieding.
  6. Duitsland: 15% korting voor boekingen die ten minste 1 dag voor de afhaling worden gemaakt. beschikbaar voor alle vrachtwagens voor Europcar en Buchbinder stations
  7. Frankrijk: 25% korting voor boekingen gemaakt ten minste 1 dag voor afhaling . Aanbieding alleen beschikbaar voor bepaalde bestelwagen categorieën :TMBZ, TMBW, TPTW, TPDW, VGDX, VYHW, VMPW

  8. Portugal: 15% korting voor reserveringen die ten minste 1 dag van tevoren worden gemaakt. Aanbieding alleen beschikbaar voor bepaalde categorieën: VPIA, VPIM , VGDA , VYBL, VMFS, KYFA en stations LISN01, OPOC04
  9. Italië: 10% korting voor reserveringen die ten minste 1 dag van tevoren worden gemaakt.
  10. Verenigd Koninkrijk: 15% korting voor reserveringen die ten minste 1 dag van tevoren worden gemaakt.
  11. Australië: 15% korting voor boekingen die ten minste 1 dag van tevoren worden gemaakt. Aanbieding alleen beschikbaar voor bepaalde bestelwagencategorieën: KPQW, KPGS, KPGE, KPGM, KPSW, KMLW, TMEL en in area/Staten: VIC, NSW, SQLD, SA, WA
  12. Aanbod onderworpen aan de beschikbaarheid van de voertuigen.
  13. Deze aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere of speciale aanbiedingen.
  14. Het percentage van de korting wordt op basis van de niet-gereduceerde prijs (dwz de referentieprijs) berekend - invullen van dezelfde selectiecriteria (bijvoorbeeld: datums, bestemming, auto's, enz ...) op de homepagina van de volgende Europcar's Internet website: www.europcar.com. Het weergegeven tarief, beschikbaar op deze pagina, omvat de korting.
  15. Promotie is niet van toepassing op de aanbevolen extras
  16. Huren zijn ondergeschikt aan Europcar Algemene Huurvoorwaarden en specifieke Huurvoorwaarden van toepassing op het moment van de huur in het land van verhuur.

0032 2 348 92 12

Dezelfde applicatie. Meer mobiliteit.

Download de mobiele Europcar applicatie beschikbaar op iPhone, iPad en Android!

Meer informaties