Privilege getrouwheidsprogramma

BESPAAR TELKENS MET DE LEDENKORTING

U krijgt altijd 10% korting op ons standaardtarief voor een auto- of bestelwagenverhuur van 3 + dagen, zonder uitsluitingen! (*) U kan nog meer besparen met Privilege Deals tijdens geselecteerde periodes!

De belangrijkste voordelen zijn onder andere e Priority Service bij ophaling van het voertuig en beloningen zoals kortingen en een gratis weekend.

Al lid ? Log in om van uw korting van 10% korting of meer op uw huren te krijgen *

HUUR LANGE TERMIJN: ... KRIJG EEN EXTRA GRATIS WEEKEND!

U kan nu een extra Gratis Weekend-beloning krijgen als u een auto of bestelwagen huurt voor 30 dagen of langer.**
Bovendien zal u uw extra gratis weekend per e-mail ontvangen als u 30 dagen in een singel verhuur huurt! 
Ontdek hier onze lange termijn verhuur oplossingen. Offerte geldig t.e.m 30 april 2021.

Beloningen

Slechts 3 keer huren voor een gratis weekend, en nog meer beloningen zoals kortingsbonnen en voordelen tijdens uw Privilege reis

Win tijd

Geniet van een prioriteitsstatus bij aankomst in het agentschap en het papierwerk al in orde aan de balie (1)

Gratis upgrade

Gratis een auto-upgrade vanaf de Privilege Executive niveau

 

En veel meer voordelen

Voordeel Club Executive Elite Elite VIP
Service Priority (1)
Club
Executive
Elite
Elite VIP
Beveiligde boeking (2)
Club
Executive
Elite
Elite VIP
Exclusieve speciale aanbiedingen (3)
Club
Executive
Elite
Elite VIP
Tot 15% korting bij AccorHotels (4)
Club
Executive
Elite
Elite VIP
Gratis weekend na de 3e huuractiviteit (5)
Club
Executive
Elite
Elite VIP

Waarde van kortingsbonnen (6)

€10

(na 2e huuractiviteit)

€20

(na 5e huuractiviteit)

€30

(na 5e huuractiviteit)

€30

(na 4e huuractiviteit)

Gratis weekend bij statusupgrade (7)  
Executive
Elite
Elite VIP
Gratis upgrade wagen (8)   Enkel Dubbel Dubbel
Extra bestuurder (9)    
Elite
Elite VIP
Een jaar lidmaatschap Priority Pass voor luchthavenlounges (10)      
Elite VIP

 

Al lid?

Log in om van uw korting van 10% of meer te genieten *

 

Heeft u een vraag?

Raadpleeg onze FAQ's

Ontbrekende huren?

Log in op uw Europcar account en stuur ons uw vraag

Verkrijg meer informatie over elk niveau

Privilege club card visual

Privilege Club

 

Instapniveau

Privilege Executive

 

Vanaf 10 huren of 40 huurdagen 

Privilege Elite

 

Vanaf 25 huren of 85 huurdagen

Privilege Elite VIP

 

Vanaf 40 huren of 130 huurdagen

ALGEMENE VOORWAARDEN

* 10% korting op het basistarief per dag van Europcar voor huur van 3 tot 21 dagen voor auto's en bestelwagens in het hele Europcar-netwerk. De volledige voorwaarden zijn hier te vinden.
(1) Privilege-leden profiteren van een snellere afhaalprocedure voor hun voertuig. Prioriteitsbehandelingen zijn mogelijk voor leden met een volledig ingevuld profiel of voor leden die hun online check-in ingevuld hebben.
Beveiligde boeking tot het sluitingsuur van het verhuurkantoor voor Privilege-leden.
(3) Exclusieve aanbiedingen en promoties zullen alleen beschikbaar zijn voor Privilege-leden die ermee ingestemd hebben om marketinginhoud te ontvangen.
(4) In deelnemende AccorHotels wereldwijd. Voor meer informatie, klik op de link naar AccorHotels in My Europcar online.
(5) Deze gratis aanbieding wordt ontvangen na de 3e huuractiviteit, een keer per jaar, en is geldig voor ten hoogste 3 dagen
inclusief een zaterdagavond. Het gratis huurweekend is een keer per kalenderjaar bruikbaar, ongeacht de eventuele niveauverandering
(6) De kortingsbon kan een keer per kalenderjaar gebruikt worden, ongeacht de eventuele veranderingen in het Privilege-niveau. *De waarde van de kortingsbonnen verschilt volgens locatie en valuta 
(7) Dit gratis huurweekend is enkel van toepassing wanneer u naar een hoger niveau gaat.
(8) Gratis upgrades zijn afhankelijk van beschikbaarheid van de auto’s. De gratis upgrade kan niet gebruikt worden voor bestelwagens en vrachtwagens, noch in combinatie met een gratis weekend. De maximale huurtijd bij het gebruik van een auto-upgrade bedraagt 14 huurdagen.
(9) Privilege Elite- en Elite VIP-leden kunnen genieten van een bijkomende bestuurder zonder toeslag.
(10) Privilege Elite VIP-leden krijgen eenmalig een gratis jaarlijks lidmaatschap van de Priority Pass-service in meer dan 1.000 luchthavenlounges wereldwijd, alsook een gratis eerste bezoek.

*Extra Free Weekend op lange termijn huren van 30 dagen of meer, met een ophaling tussen 26 september en 30 april 2021 in Italië, Spanje, Portugal en België. De bestuurder moet een lid van de Privilege getrouwheidsprogramma zijn op het moment van de afhaling van het voertuig. Extra Free Weekend is slechts eenmaal geldig, ongeacht de nummer of langetermijn huren gemaakt tijdens de aanbodperiode. De Privilege-lid zal de extra Free Weekend krijgen per email

Extra Free Weekend available once, irrespective of the number of long-term rentals made during the offer period. The Privilege member will receive the extra Free Weekend reward by email after renting for 30 days on a single rental agreement, irrespective of whether the rental agreement is open or closed. The member should ensure that the email address on their Driver profile is valid.

Free weekend terms and conditions are available here. All other terms and conditions, rewards, benefits and credits available from the Privilege loyalty program remain unchanged. Europcar reserves the right to end this offer at any time.

0032 2 348 92 12

Dezelfde applicatie. Meer mobiliteit.

Download de mobiele Europcar applicatie beschikbaar op iPhone, iPad en Android!

Meer informaties

De voordelen van autohuur bij Europcar

Welkom bij Europcar, wereldleider op het gebied van auto- en bedrijfswagenverhuur, met wereldwijd 3835 agentschappen, waaronder 26 verhuurkantoren in België. Dankzij 60 jaar ervaring biedt Europcar u een voortreffelijke service en de scherpste aanbiedingen voor huurauto’s in de Belgische steden Brussel en Luik en op de luchthaven van Zaventem. De autovloot van Europcar biedt diverse modellen voor alle behoeften: stadsauto’s, de Smart, Fiat 500 en elektrische Renault ZOE, de bedrijfswagens Renault Master en Peugeot Kangoo voor uw verhuizingen, maar ook prestigieuze auto’s als de Jeep Renegade 1.6 en Audi A5, luxe modellen die u kunt huren met de Selection-optie, die de beschikbaarheid van het gekozen model garandeert. Als u rechtstreeks bij Europcar reserveert, profiteert u van onze beste tarieven en services! Maak nu online uw reservering bij ons!

 
WTA-2019.png

World's Leading Car Rental Company Website

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)