Een wagen huren in Bergen (Maisières)

Huur een wagen in Bergen met Europcar
Bergen is een rustige middeleeuwse stad niet ver van de Franse grens, waar barokstijl en vooruitstrevende moderne architectuur hand in hand gaan. De stad, die in 2015 werd verkozen tot Culturele Hoofdstad van Europa, heeft niet alleen twee nieuwe instituten voor moderne kunst, maar ook tal van historische monumenten en musea gewijd aan zijn rijke cultuurgeschiedenis.

Huur een wagen in Bergen om deze charmante streek in alle eenvoud en comfort te ontdekken. Maak ook van de gelegenheid gebruik om een uitstapje te maken naar het bruisende Brussel, op minder dan een uur rijden, of om de grens over te steken naar Rijsel.

Hoe een wagen huren bij Europcar in Bergen
Dankzij de handige ligging van onze Europcar-vestiging aan de voornaamste invalsweg naar de stad, is een wagen huren in Bergen kinderspel. De Europcar-vestiging van Mons Maisières ligt op slechts een kwartiertje van het stadscentrum en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit het station van Bergen. Van hieruit kunt u gemakkelijk doorreizen naar de rest van België.

Reist u alleen of in een kleine groep? Kies dan voor een budgetvriendelijke wagen, zoals de Volkswagen Polo of de Volkswagen Up. Bent u op reis met uw gezin of met een grotere groep? Dan neemt u beter de Renault Grand Scenic of de Peugeot 3008.

Wie verhuist of een grotere lading wil vervoeren, kan bij Europcar Bergen Maisières ook een bestelwagen huren.

We bieden een flexibele service voor bestelwagenverhuur. Bij Europcar kunt u een voertuig huren voor meerdere dagen, weken of maanden.Rijden in Bergen
De verkeersregels in België verschillen per gewest. In Bergen bedraagt de maximumsnelheid 120 km/u op de snelwegen, 90 km/u op andere hoofdwegen, 50 km/u in de bebouwde kom en 20 km/u in woonerven.

Wie een wagen wil huren in Bergen, moet minstens negentien jaar oud zijn en beschikken over een geldig Europees rijbewijs.

In Bergen zijn er verschillende parkeerzones met parkeermeters, waar u maximaal een uur mag staan. Er zijn twee grote parkeergarages. Deze zijn echter niet de klok rond open en wie zijn voertuig buiten de openingsuren ophaalt, betaalt een supplement van € 1,50. In het stadscentrum is 24/7 heel wat gratis parking beschikbaar.


Ontdek Bergen en omstreken met de wagen
Sinds Bergen in 2015 Culturele Hoofdstad van Europa werd, vloeien de rijke geschiedenis en hedendaagse cultuur er samen en valt er heel wat te beleven. Het is een fascinerende plek, waar oud en nieuw elkaar ontmoeten. Zo is er de 15e-eeuwse gotische Sint-Waltrudiskerk, de 80 meter hoge belforttoren in barokstijl en het hypermoderne congrescentrum ontworpen door Daniel Libeskind.

Bergen ligt niet ver van de Franse grens. Huur dus een wagen bij Europcar en profiteer ervan om kennis te maken met het rijke industriële en culturele erfgoed van Rijsel.

In de omgeving kunt u oostwaarts naar Charleroi (45 kilometer) en noordwaarts naar Brussel (65 kilometer) of Luik (126 kilometer).

België staat bekend om zijn technologisch vernuft. Niet ver van Bergen kunt u een bezoek brengen aan het indrukwekkende Hellend Vlak van Ronquières op het Kanaal Charleroi-Brussel. De gigantische scheepslift van 70 meter overbrugt een hoogteverschil van veertien meter bij de doorsluizing van schepen. Ronduit spectaculair! Bovendien hebt u bovenaan een adembenemend zicht op de omgeving. Bij helder weer kunt u zelfs Brussel zien liggen. Op zondag zijn er boottochten, zodat u dit indrukwekkende hoogteverschil zelf kunt ervaren. Huur dus een wagen bij Europcar Bergen en rijd in alle vrijheid en comfort naar het langste hellende vlak ter wereld. 

Why Choose Europcar in België

  • Eenvoudig boeken in 3 stappen: zoek, kies, boek!
  • Een vloot met nieuwe auto's van hoge kwaliteit
  • Geen lange wachtrijen bij het afhalen van uw auto
  • Verkozen tot beste autoverhuurbedrijf
  • Huur voor een dag, een week, een maand of langer

Vind een agentschap van Europcar in Bergen / Maisieres

Featured locations

Bergen Maisieres Shape
Adres: Rue Grande 191 A, 7020, Bergen / Maisieres, België.
Telefoon: +32 (65) 723035
View this location

Onze agentschappen