Brussel European Area Auto en Bestelwagen Verhuur

Brussel European Area details

Adres:
Av D Auderghem, 68, 1040, Brussel, België.
Contactinformatie:
Telefoon: +32 (2) 6392220 Fax: +32 (2) 6392229
Openingsuren: (*) met extra toeslag
  • Ma 08:00-20:00 Di 08:00-20:00 Woe 08:00-20:00 Do 08:00-20:00
  • Vr 08:00-20:00 Za 08:00-16:00

Brussel European Area details

Adres:

Av D Auderghem, 68

Toon op kaart

Contactinformatie:

Telefoon: +32 (2) 6392220 Fax: +32 (2) 6392229

Openingsuren:

Ma 08:00-20:00

Di 08:00-20:00

Woe 08:00-20:00

Do 08:00-20:00

Vr 08:00-20:00

Za 08:00-16:00

expand

Brussel European Area

Huur een wagen bij Europcar in de Brusselse Europese Wijk
 
Als thuisbasis van het Europees Parlement en de Europese Commissie is Brussel een belangrijk politiek centrum, naast een must voor al wie België bezoekt. Wanneer u een wagen huurt in de Europese Wijk, kunt u de stad in uw eigen tempo verkennen. De Europcar-vestiging bevindt zich immers dicht bij verschillende bezienswaardigheden, zoals het Berlaymontgebouw. 
 
Ook de metrostations Kunst-Wet, Troon en Schuman liggen vlakbij, en het station Brussel-Centraal bereikt u in een half uurtje.
 
Hoe een wagen huren bij Europcar in Brussel Europese Wijk
 
Of u de stad nu bezoekt voor zaken of voor uw plezier, wij bieden een ruime keuze aan voertuigen die u snel en comfortabel van A naar B brengen. Ons uitgebreide wagenpark omvat alles van compacte stadswagens als de Volkswagen Up! tot gezinswagens als de Skoda Superb, die voldoende ruimte biedt voor vijf passagiers en hun bagage. 
 
Houdt u van de mooie dingen in het leven? Bezoek België dan in een van onze premiumwagens van populaire luxemerken, zoals Mercedes-Benz. We beschikken ook over stijlvolle SUV's, zoals de Land Rover Discovery S, een van de best presterende terreinwagens in zijn segment.
 
Boekt u bij Europcar, dan mag u rekenen op een snelle en efficiënte service, zonder rompslomp. Dankzij ons boekingsproces in drie stappen selecteert u vlot uw wagen en bij aankomst zorgen onze vriendelijke medewerkers ervoor dat u zo snel mogelijk de baan op kunt.
 
Omdat elke reiziger anders is, bieden we u ook flexibele huurformules op dag-, week- en maandbasis, op maat van uw behoeften.
 
Ontdek Brussel en omstreken met de wagen
 
Brussel is op politiek vlak heel belangrijk. Kies dus zeker voor een bezoek aan het halfrond van het Europees Parlement, gevolgd door een ontspannende verpozing in het Leopoldpark, een groene oase vlak naast deze imposante trekpleister. Andere groene longen zijn het Warandepark met zijn muziekkiosk en het Jubelpark in het oosten van de Europese Wijk.
 
Met een wagen van Europcar bereikt u vlot de vele andere trekpleisters van de stad, zoals de Grote Markt, het Muziekinstrumentenmuseum en de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Zavelkerk. Ook de Kruidtuin is een bezoek waard, net als het Koninklijk Paleis, de officiële verblijfplaats van de Belgische koninklijke familie.
 
Andere interessante locaties op beperkte afstand van Brussel zijn het prachtige Gent en de havenstad Antwerpen, waarvan de geschiedenis teruggaat tot de middeleeuwen. Voor wie houdt van rust en natuur, valt er heel wat moois te ontdekken in de omgeving, zoals het natuurpark l'Avesnois, met zijn bloeiende boomgaarden en kronkelende riviertjes.
 
Rijden in Brussel
 
In Brussel en de rest van België wordt rechts gereden en links ingehaald. Rijd voorzichtig als u in een land woont waar de omgekeerde regel geldt.
 
Het verkeer is vaak druk in de buurt van de Europese Wijk en belangrijke trekpleisters. Voorzie dus voldoende tijd om uw bestemming te bereiken. De wegen zijn over het algemeen goed onderhouden en correct bewegwijzerd.
 
Parkeren op straat is mogelijk, maar meestal beperkt tot maximaal twee uur. De vele parkeergarages in het stadscentrum bieden een interessant alternatief. Bovendien zijn er ook acht gratis park-and-rides aan de rand van de stad, bijvoorbeeld aan Roodebeek en in Kraainem.

Waarom Europcar kiezen?

  • Eenvoudig boeken in 3 stappen: zoek, kies, boek!
  • Een vloot met nieuwe auto's van hoge kwaliteit
  • Geen lange wachtrijen bij het afhalen van uw auto
  • Verkozen tot beste autoverhuurbedrijf
  • Huur voor een dag, een week, een maand of langer

Locaties in de buurt

Brussel Zaventem Luchthaven
Adres: National Airport, Arrival Hall - Box/bus 88, 1930, Zaventem, België.
Telefoon: +32 (2) 7210592
View this location
Brussel Zuid Treinstation
A: Bruxelles-midi, Place Victor Horta. 1060, Brussel, België.
Telefoon: +32 (2) 5229573
View this location