Een wagen huren in Drogenbos

Huur een wagen in Drogenbos met Europcar
Vanuit deze kleine Vlaamse gemeente aan de rand van Brussel bezoekt u gemakkelijk de Belgische hoofdstad en omgeving. Huur een wagen bij Europcar in Drogenbos, op slechts twintig minuten rijden van Brussel en vlak bij de snelweg, en start snel aan uw verkenningstocht van de streek. Zelfs een uitstap naar Frankrijk of Duitsland behoort tot de mogelijkheden.


Hoe een wagen huren bij Europcar in Drogenbos
Dankzij de handige ligging van onze Europcar-vestiging in het station Vorst-Zuid is een wagen huren in Drogenbos kinderspel. Er vertrekken op geregelde tijdstippen rechtstreekse treinen, zowel vanuit Brussel centrum als vanuit Brussels Airport, zodat u uw huurwagen in geen tijd kunt ophalen.

Europcar Drogenbos biedt een ruime keuze aan modellen op maat van uw behoeften. Met de compacte Volkswagen Up rijdt u vlot de hele stad rond. Voor langere ritten of grotere groepen zijn de Ford Galaxy of Peugeot 3008 de populairste modellen.

Wie grotere ladingen wil vervoeren of gewoon wat meer ruimte nodig heeft, kan in Drogenbos ook een bestelwagen huren.


Rijden in Drogenbos
In Drogenbos gelden de verkeersregels voor het Vlaamse gewest. De maximumsnelheid bedraagt 120 km/u op de snelwegen, 70 km/u op andere hoofdwegen, 50 km/u in de bebouwde kom en 20 km/u in woonerven.

Wie een wagen wil huren in Drogenbos, moet minstens negentien jaar oud zijn en beschikken over een geldig Europees rijbewijs.

U rijdt vanuit Drogenbos naar Brussel via de Ring, die goed bewegwijzerd en gemakkelijk te vinden is. In Brussel zijn er heel wat parkeermogelijkheden. De parkeerplaatsen op straat zijn onderverdeeld in drie zones: rood, oranje en groen. De eerste vijftien minuten zijn overal gratis.

In de rode en oranje zone is de parkeertijd beperkt tot twee uur, in de groene tot drie uur. De tarieven liggen tussen € 4 en € 5 voor twee uur. In de stad zijn er ook een aantal onder- en bovengrondse parkeergarages die 24/7 open zijn.


Ontdek Drogenbos en omstreken met de wagen

Vanuit Drogenbos kunt u moeiteloos de wijde omgeving verkennen. Europcar Drogenbos ligt niet alleen op nauwelijks twintig minuten van hartje Brussel, waar het steeds gezellig druk is in en rond de cafés, musea en monumenten, het is ook een ideale uitvalsbasis om het Vlaamse platteland in te trekken.

Huur dus een wagen bij Europcar Drogenbos om te ontdekken wat deze streek zoal te bieden heeft. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan het Hellend Vlak van Ronquières, een scheepslift die een hoogteverschil van veertien meter overbrugt op het Kanaal Charleroi-Brussel. Of bezoek een van de vele kastelen in de omgeving, overblijfselen van de vroegere Belgische verdedigingsstrategie.

Vanuit Drogenbos zijn ook  Antwerpen (45 kilometer), Charleroi (91 kilometer) en Luik (99 kilometer) gemakkelijk bereikbaar met de wagen.

Vanuit het stadscentrum is het niet lang rijden naar Mini-Europa, een leuk park waar u de Big Ben, de Venetiaanse gondels en de Hollandse windmolens kunt bewonderen. Met meer dan 350 schaalmodellen, een plaatselijk restaurant en vele leerrijke interactieve animaties is dit een ideaal familie-uitje. Huur dus een wagen bij Europcar Drogenbos en rijd er in alle comfort en op uw eigen tempo heen. 

Why Choose Europcar in België

  • Eenvoudig boeken in 3 stappen: zoek, kies, boek!
  • Een vloot met nieuwe auto's van hoge kwaliteit
  • Geen lange wachtrijen bij het afhalen van uw auto
  • Verkozen tot beste autoverhuurbedrijf
  • Huur voor een dag, een week, een maand of langer

Vind een agentschap van Europcar in Drogenbos

Featured locations

Brussel Anderlecht Drogenbos
Adres: W.a.mozartlaan 3, 1620, Drogenbos, België.
Telefoon: +32 (2) 8000910
View this location