Partneraanbiedingen

Thalys en Thalys TheCard

Profiteer van supervoordelige voorwaarden wanneer u reist met Thalys en Europcar.

U reist met de trein? Reis dan verder naar uw bestemming met Europcar en profiteer van speciale voordelen.

Er zijn Europcar-verhuurkantoren in alle stations die worden bediend door Thalys (Duitsland, België, Frankrijk, Nederland). Europcar biedt u een ruim aanbod van milieuvriendelijke auto's om verder naar uw bestemming te reizen overal in Europa.

Profiteer van het ThalysDrive-aanbod in Europa

U hebt een auto nodig voor enkele uren? Reserveer dan meteen en u beschikt voor slechts € 49 vijf uur lang over een auto in Parijs, Brussel, Amsterdam of Keulen. Klik hier om te reserveren

Thalys TheCard Platinium-leden profiteren van voordelige tarieven op het hele Europcar-netwerk en krijgen een gratis upgrade in Frankrijk, België, Duitsland en Nederland.* Platinium-lid? Klik hier om te reserveren

Thalys-passagiers

 

Als Thalys-passagier profiteert u van 10 % korting op uw autohuur bij alle Thalys-bestemmingen in Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Deze korting is van toepassing op al onze groene auto's (minder dan 120 g C02)

Thalys TheCard-leden

Thalys TheCard Silver-leden genieten speciale voordelen voor al hun autohuur bij Europcar in Frankrijk, België, Duitsland en Nederland.

Thalys TheCard Gold-leden profiteren van speciale voordelen op het hele Europcar-netwerk.

- * Thalys TheCard Platinium-leden profiteren van voordelige tarieven op het hele Europcar-netwerk en krijgen een gratis upgrade in Frankrijk, België, Duitsland en Nederland.

De upgrade is afhankelijk van beschikbaarheid en is enkel geldig in Frankrijk, België, Duitsland en Nederland.

De upgrade is beschikbaar op verzoek en op vertoon van een geldig bewijsstuk waaruit blijkt dat u een Thalys TheCard Platinium-kaart hebt.

De upgrade is van toepassing op Economy en Compact voertuigen bij reserveringen van maximaal 15 dagen.

Upgrade niet combineerbaar met elke andere promotie of korting, uitgezonderd toeslagen, afhankelijk van beschikbaarheid en volgens de algemene huurvoorwaarden van Europcar.

0032 2 348 92 12

Dezelfde applicatie. Meer mobiliteit.

Download de mobiele Europcar applicatie beschikbaar op iPhone, iPad en Android!

Meer informaties