EEN WAGEN IN EEN VINGERKNIP

We beginnen onze reis met het aanbieden van een wagen net op het moment dat u er een nodig hebt. In een stadsomgeving waar mobiliteit een steeds grotere uitdaging vormt, bevrijdt Ubeeqo u van de absurde eigendom van een wagen.

Ontdek onze Carsharing diensten:

autodelen

Reserveer met één klik een wagen die zich vlakbij bevindt. Download uw rijbewijs en uw betaalmiddel, that's it! SCHRIJF U GRATIS IN!

Hoe het werkt: Inschrijven, downloaden, KLAAR!

Maak online uw Ubeeqo account aan en vervolledig uw profiel. U hebt slechts één account nodig om gebruik te maken van al onze mobiliteitsdiensten. Download de Ubeeqo-App uit uw appwinkel (App Store of Google Store) en login met uw account. U kunt weldra van Ubeeqo gebruikmaken. Reserveer een wagen via de app en trek eropuit.

MIJN GRATIS ACCOUNT AANMAKEN

Klik hier en begin van al onze diensten te genieten

Innovatieve mobiliteit voor bedrijven.

Eenvoudig. Efficiënt. Kosteneffectief.

We bieden flexibele mobiliteitsoplossingen aan omdat we weten dat bedrijven altijd evolueren en oplossingen aangepast aan hun behoeften nodig hebben.

B2B SERVICES  

Ubeeqo is de marktleider in volume op het gebied van zakelijk autodelen. We bieden transportalternatieven aan die de klant zelf op maat samenstelt.  

Ubeeqo App for business - een uniek reservatieplatform voor dagelijkse zakelijke mobiliteit. 

We stellen een reservatietool ter beschikking van werknemers (online of via onze App) waarmee ze een deelwagen, huurwagen of taxi kunnen reserveren. Alle uitgaven worden verzameld op een enkele maandelijkse factuur. De oplossingen van Ubeeqo bevrijden ondernemingen van onkostennota’s voor alle dagelijkse verplaatsingen in de stad. 

Professioneel autodelen - de alternatieve oplossing voor fleet management van Ubeeqo.

Dankzij de geavanceerde technologie en service van Ubeeqo kunnen deelwagens eenvoudig gereserveerd en beheerd worden. Professioneel autodelen lijdt tot optimalisatie van de vloot, meer duurzaamheid en meer werknemerstevredenheid. 

OPEN EEN BUSINESS ACCOUNT

Klik hier en zorg voor meer mogelijkheden voor uw bedrijf