Boek nu met uw bedrijfscode en geniet van een korting tot 20%*!

Naar het buitenland reizen voor zaken? Boek nu en krijg tot 20% op publieke tarieven!
 

check

 Eenvoudig reserveren: bespaar tijd voor uw bedrijf!

 

check Internationale korting beschikbaar in meer dan 130 landen op een uitgebreid wagenpark

 

check SPECIALE AANBIEGING. Tot 20% korting op al uw huren van auto's *. Verdubbel uw korting nu!

 

*Speciale zakelijke aanbieding voor autoverhuur: Boek een auto met uw onderhandelde tarief en profiteer van tot 20% wereldwijde korting voor reserveringen van 3 oktober tot 2 november 2022 met ophalingen van 03/10/2022 tot 02/11/2022.

- 20% wereldwijde korting voor bedrijven gevestigd in Duitsland, Frankrijk, Italië, Portugal, Ierland, Spanje, Finland, Oostenrijk, Zwitserland: Aanbieding geldig voor minimaal 2 huurdagen. Aanbod niet geldig voor verhuur van 28 of meer dagen.

- 20% Wereldwijde Korting voor bedrijven gevestigd in België: Aanbod geldig voor verhuur van min. 3 dagen. Aanbod niet geldig voor verhuringen van meer dan 20 dagen

Het aanbod is beschikbaar voor nieuwe en bestaande zakelijke klanten, reeds ingeschreven of nieuwe inschrijvingen op de Europcar Business Self Services (https://www.europcar.be/nl/zakelijk/autoverhuur).  

 

 

Auto huren?

Ongeldige reservering

0032 2 348 92 12

Dezelfde applicatie. Meer mobiliteit.

Download de mobiele Europcar applicatie beschikbaar op iPhone, iPad en Android!

Meer informaties

De voordelen van autohuur bij Europcar

Welkom bij Europcar, wereldleider op het gebied van auto- en bedrijfswagenverhuur, met wereldwijd 3835 agentschappen, waaronder 26 verhuurkantoren in België. Dankzij 60 jaar ervaring biedt Europcar u een voortreffelijke service en de scherpste aanbiedingen voor huurauto’s in de Belgische steden Brussel en Luik en op de luchthaven van Zaventem. De autovloot van Europcar biedt diverse modellen voor alle behoeften: stadsauto’s, de Smart, Fiat 500 en elektrische Renault ZOE, de bedrijfswagens Renault Master en Peugeot Kangoo voor uw verhuizingen, maar ook prestigieuze auto’s als de Jeep Renegade 1.6 en Audi A5, luxe modellen die u kunt huren met de Selection-optie, die de beschikbaarheid van het gekozen model garandeert. Als u rechtstreeks bij Europcar reserveert, profiteert u van onze beste tarieven en services! Maak nu online uw reservering bij ons!

 
WTA-2019.png

World's Leading Car Rental Company Website

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)