Europcar

Let's move

Aanlokkelijke inspiratie

A Young Man Enjoying Freedom After Hiking At The Bodetal Valley In Thale Harz Mountains, Thale, Saxony Anhalt, Germany

Roadtrip-ideeën

Move around

Born to Move

Het is tijd om de held van uw eigen roadmovie te worden

We waarderen en respecteren u te veel om u te vervelen met tijdverspillende roadtrips waarvan u misschien al duizend keer gehoord heeft. We zorgen in plaats daarvan liever voor grappige, leuke, geweldige ideeën van begin tot eind. Want u verdient de beste roadtrip die er bestaat, of u nu aan eetwedstrijden wilt meedoen of een duivenkeuring wilt winnen.

Lees meer

Likes on the Move

Haters gonna hate de perfecte instawaardige en hashtagbare roadtrips die we voor u in petto hebben.

De trendy #influencer in u zoekt de meest #instafriendly reisschema’s en plekken waarbij #nofilter nodig is. Helemaal in instamood stromen de likes van uw opgetogen volgers aanhoudend binnen.

Lees meer

Move Around

Wilt u ook van de gebaande paden af en de kolkende massa achterlaten?

Ze zeggen dat alle wegen naar Rome leiden. Wel, wie dat ooit gezegd heeft, was mis. De wegen kunnen ook leiden naar verborgen parels die u in verrukking zullen brengen, op slechts 30 minuten van de stad.

Lees meer

Moving With

Wie zei ook alweer dat autorijden saai is?

U rijdt graag met de auto. Maar na een paar uur met uw kinderen/baas/schoonvader/hond/eenzaamheid hebt u één belangrijke uitdaging in het verschiet: hoe houdt u de stemming aangenaam na een paar uur samen in een auto?

Lees meer

The Right Moves

De regels volgen, is verstandig. Parkeerboetes vermijden, is nog beter.

Uw missie is het volgen van de regels, als u die accepteert. En ja, daartoe behoren de verkeersregels in het land dat u gaat bezoeken. (Neem bijvoorbeeld Rusland, waar mensen een boete kunnen krijgen omdat hun auto niet proper is…) Deze praktische tips worden over 15 seconden automatisch vernietigd. Nee hoor. Grapje.

Lees meer