Europcar

7 perfecte antwoorden op de vraag “Zijn we er bijna?”

Uren in een auto doorbrengen met kinderen kan zenuwslopend zijn. Dit zijn de beste methoden om hen bezig en rustig te houden tot u de bestemming bereikt

“Nog niet, schat, we zijn er over 7 uur en 33 minuten”
De waarheid spreken en duidelijk zijn over de duur van de reis is beter dan schreeuwen “dat we er bijna zijn”. En waarom geen app gebruiken die files en onnodige omwegen meldt?

“Wie heeft zin in zijn lievelingschips?”
Uw kind zal dankbaar reageren op lekkernijen die hij of zij anders niet mag. Als u onderweg pauzeert bij een restaurant, zorg er dan voor dat dit een kindvriendelijke plek is.

“Teddy heeft een knuffel nodig”
Als uw kind van vermoeidheid of verveling begint te schreeuwen, bent u maar wat blij dat u dat oude knuffeldier of die fopspeen niet in de kofferruimte hebt opgeborgen.

“Wie is de beste zanger in deze auto?”
U moet misschien wat vervelende kinderliedjes aanhoren die uw oren doen bloeden, maar als u geluk hebt, vindt iedereen dezelfde muziek leuk en zingen jullie samen de sterren van de hemel.

“Zullen we een gek spelletje doen?”
Onze favoriet? “Wat heb je liever?” Stelt u zich de eindeloze filosofische gesprekken en leuke momenten voor. Wat heb je liever? Geen ellebogen of geen knieën? Wat heb je liever? 500 vogelspinnen in huis of 1000 sprinkhanen in je kamer? Ja, die is lastig.

“Weinig accu is niet het einde van de wereld”
Als u tieners aan boord hebt, zit de telefoon waarschijnlijk vastgeplakt aan hun handen. Neem een aantal externe, draagbare acculaders mee. Wel zo goed voor uw gezondheid.

“Natuurlijk heb ik de tablet bij me. Ik ben niet gek”
Als niets meer helpt, haal dan de familietablet tevoorschijn. U had geduld als een Tibetaanse monnik. Er is niets mis met het vragen van wat hulp aan een apparaat dat uw ongeduldige kind kan kalmeren.

Zie meer artikelen

Meer lezen