Europcar

Onze pop playlist voor onderweg

Twin Sister Having A Road Trip On A Sunny Summer Day

Ride – Lana Del Rey

Een liefdesbrief over het ver weg rijden onder de grote hemel, om te zien wat komt. “Don’t break me down / I’ve been traveling too long / I’ve been trying too hard.”

Greedy Soul – Liam Gallagher

Een upbeat, dreunende rocker die uithaalt naar diegenen die van alles een beetje te veel willen. “I’m going toe-to-toe, With a greedy soul, He’s going down tonight…”

Car Song – Spank Rock en Santigold

Een feel-good nummer over groei en positieve aspiratie, Santigold zingt in een treurige toon over autosleutels die hij kwijt is.

Fire – Justice

De nieuwste single van Justice’s recent uitgebrachte album Woman laat je wensen te rijden in een klassieke cabrio, met je haar waaiend in de wind.

Chasing Cars – Snow Patrol

Dit meermaals bekroonde, reflectieve deuntje over twee geliefden deelt een emotionele stoot uit, die goed aankomt bij de luisteraars en zorgt voor een geweldig meeneurielied op elke autoreis.

Style – Taylor Swift

Een mooie low-keyed achtergrondgroove geeft dit nummer over een relatie die in moeilijkheden verkeert, een leuk nachtritgevoel.

Castle on the Hill – Ed Sheeran

Een door een gitaar voortgedreven pop-liefdeslied over opgroeien in de Engelse plattelandsstad Framlingham, in Suffolk.

24K Magic – Bruno Mars

Rock mee met ouderwetse nostalgie in jaren ’80 feestsfeer, met Bruno Mars, terwijl je over de weg glijdt.

Keep the Car Running – Arcade Fire

Vibreer met electro-disco uit de jaren ’70 en ’80, een dansachtig geluid van een aangrijpende achtervolging om aan de geheime staatspolitie te ontsnappen.

Don’t Wanna Know – Maroon 5

Verzacht de sfeer met dit relatielied. Is Adam’s / Kendick’s oude vlam verder gegaan of heeft ze hem gewoon op sociale media geprobeerd jaloers te maken?

Zie meer artikelen

Meer lezen