Europcar

Wat is er te doen in 1 uur in…Londen?

Op zakenreis, voordat u in de Eurostar springt of op Heathrow incheckt, heeft u nog een uurtje over. Profiteer ervan door er alles uit te halen en een paar facetten van een van de meest levendige steden van Europa te bekijken, u te laten vollopen met haar energie, haar ritme…Volg de gids: bliksemroute.

De historische sfeer van Londen proeven langs de Thames

Waar krijgt u een beter zicht op de stad met haar zenuwcentrum dan vanaf de kades van de Thames? Ingericht voor de wandelaars, verbinden de oevers een flink aantal musea en historische en toeristische monumenten op loopafstand met elkaar.

De ideale route voor een korte wandeling: stap uit de auto ter hoogte van de London Bridge en sluit uw ontdekkingsreis af met een moment van rust in de London Eye: gelegen tegenover de Big Ben en het Parlement, boven de Thames, biedt het reuzenrad een panoramisch uitzicht over de hele stad vanaf een hoogte van 135 m.

Zichzelf een pauze gunnen voor tea time

U ontkomt niet aan de traditionele tea time in een cozy omgeving als u Londen echt wilt beleven. Neem uw kopje stomend water met scones en andere British zoetigheden, gegarandeerd ontspannend. Topolski, tearoom met een artistiek tintje overdag en discotheek in de avond, is het toonbeeld van de Britse gekte waar iedereen zo van houdt (Southbank Centre, Belvedere Road SE1)

Flaneren in het paradijs van goodies so Bristish in de tempel van shopping

Tegenover de hoeveelheid voorwerpen van deze soort die zich in de hoofdstad voor u uitstallen, wordt het wordt sterk aanbevolen om te vertrekken met een voorbeeld van Engelse humor in uw bagage : overdreven mode-accessoires, goodies naar het evenbeeld van de koninklijke familie, kleurrijke kookartikelen… de smeltkroes van de Engelse mainstream cultuur is nog altijd de tempel van de toegankelijke mode: de winkel Topshop van Oxford Circus. U vindt alles om groot en klein mee te verrassen in deze enorme bonte winkel van vier etages. Een goede reden om uw shopping economisch te centraliseren.

Zie meer artikelen

Meer lezen