Europcar

De beste argumenten om vrienden voor uw verhuizing te vinden

Heel gek… Sinds u uw vrienden over uw verhuizing vertelde, lijken op mysterieuze wijze al hun telefoons kapot. Hier krijgt u wat tips om uw terughoudende maten te overtuigen die ineens een grasmaaiersmuseum moeten bezoeken op uw verhuisdag. 

“We brengen samen de dag door”

Laten we eerlijk zijn, met werk, familie en uw hondenblog besteedt u minder tijd door met vrienden dan vroeger. Dit is de kans om de banden aan te halen en de goede tijden te doen herleven met de eiken kast van uw grootmoeder in handen.

“Het is een goede training en nog gratis ook”

Breng ze in vorm! Eén van uw vrienden wil zich inschrijven voor een marathon. Het lijkt erop dat het toeval u een handje helpt, omdat uw nieuwe appartement zich op de 5de verdieping bevindt, zonder lift! Is dat niet buitengewoon toevallig? Dankzij u komt de topvorm voor hardlopen een stuk dichterbij. 

“Ik geef mijn Koninklijke Britse theeservies weg” 

Uw vrouw vindt dat er niet genoeg ruimte is voor uw waardevolle, fijne Engelse porselein. En u wilt haar tevreden houden. Bovendien kent u ten minste 3 mensen die een moord zouden kunnen plegen doen voor dat servies.

“Ik boek een massage voor je”

Natuurlijk weet u dat het tillen van banken en dozen vol boeken die u nooit leest de volgende dag een stijf en pijnlijk lichaam oplevert. U bent zo’n doordachte vriend dat u voor hen een massage boekt in een spa. Zeg dat ze snel moeten zijn, want alleen de eerste krijgt de beloning!

“Ik neem je mee naar dat dure restaurant waar je absoluut naar wenst te gaan” 

Alles is doorgerekend. Daar eten is nog steeds goedkoper dan het inhuren van verhuizers. Of een nog betere optie: nodig hem gewoon uit en kook zijn favoriete gerecht. Het is dan alleen te hopen dat het niet eendenpaté en croûte is. 

“Drie keer raden wie er ook is?”

Het is geen geheim dat uw vriend een oogje heeft op uw nicht. Zeg hem dat zij ook komt en zijn planning zal ineens veranderen. Nu moet u alleen haar nog overtuigen om te komen helpen.

“Je mag alle muziek kiezen die je wil”

Wanhopige tijden vragen om wanhopige oplossingen. Uw vriend is een beer van een vent, dus wees voorbereid op zijn passie voor Beierse polka.

“Alstublieft… Ik doe alles voor je”

Als al het bovenstaande vruchteloos is, dan blijft smeken over. Biedt aan om op de kat te passen, hoewel u bang bent voor katten. Beloof dat u zijn overhemden strijkt, zelfs al moet u daarvoor een strijkplank en een strijkijzer kopen.

Zie meer artikelen

Meer lezen