Europcar

Denk even niet aan zaken doen, net als een aristocraat op het Engelse platteland

Couple Enjoying Spa

Als je een paar dagen vrij krijgt tijdens uw zakenreis, zal het de perfecte gelegenheid geven om je uitgeputte lichaam te verwennen en je overwerkte brein te troosten. Nou, kijk niet verder, we hebben precies wat je nodig hebt. Wat dacht je van rondtrekken op het Engelse platteland om een welverdiende koninklijke behandeling in een spa te ervaren, of je te ontdoen van stress in een statig herenhuis? Bekijk onze gids, stap in je huurauto en geniet van je welverdiende vrije tijd. 

Wis de pijnlijke herinnering aan je vermoeiende 17-uur durende vlucht

Barnsley House, op slechts 30 minuten rijden van Swindon in Gloucestershire, is een dromerig plattelandsverblijf in het ontzettend schattige dorp Barnsley. Je stijve nek wordt een verre herinnering na een massage in de afgelegen spa. Later, vanuit het verwarmde zwembad met hydrotherapie, ingepakt in een donzige badjas, kan je je assistent rustig bellen over je reisarrangement. 

Barnsley House, Barnsley, Cirencester GL7 5EE

Gil Swimming And Relaxing In A Outdoor Spa Swimming Pool During Sunset In A Relaxed Christmas Vacations On The Catalan Pyrenees.

Vergeet de non-stop HR-conferenties dankzij deze prachtige landschappen

Waarom huur je geen auto in Poole of Bournemouth om terug te keren naar de echte wereld? Dankzij de adembenemende landschappen van South Dorset verwelkomt je vermoeide geest maar al te graag wat frisse lucht langs de Jurassic Coast. Je uitje kan beginnen in Oost-Devon en strekt zich uit tot aan de Old Harry Rocks. Je kan de 252-miljoen jaar oude rotsen bewonderen en vervolgens een pauze nemen bij Durdle Door, een imposante rotsboog boven de zee. Je keert daarna extatisch terug naar je auto om meer vergaderingen aan te gaan. 

The Jurassic Coast, South Dorset 

Geniet van je passie voor tuinen in Engelse stijl

De RHS Garden Wisley, ongeveer 10 km van Guildford, is precies wat de dokter heeft voorgeschreven. De 90 groundskeepers houden de gazons netjes en de bloembedden voortreffelijk. Je kan ook genieten van de dichtbeboste paden en de gigantische serre bewonderen, met de grootte van tien tennisvelden. Vol met nieuwe ideeën voor je eigen achtertuin, wedden dat je een nieuwe kruiwagen zal aanschaffen?

The RHS Garden Wisley, Wisley Ln, Wisley, Woking GU23 6QB

Woman Relaxing On Deck Chair In Backyard At Dusk, Reading On Digital Tablet

Voel je op je gemak met een koninklijke plek nadat je de hele nacht vals hebt gezongen bij de karaoke

Sommigen zeggen dat Ullswater, ongeveer 50 km van Carlisle in Cumbria, het mooiste meer van Engeland is. Omgeven door bergen aan de ene kant en kleine heuvels aan de andere kant, het is de ideale locatie om te zeilen, vissen, wandelen en de herinneringen van de vorige avond af te borstelen.

Lake District National Park Ullswater, Beckside Car Park, Glenridding CA11 0PD

Leg je telefoon weg en reis terug in de tijd

Bowood House in Wiltshire, rond Bath, is het huis van de markies en markiezin van Lansdowne. Met zijn 4000 hectare grote landgoed, familiekapel, beeldhouwgalerij en 300 overblijfsels uit de geschiedenis van de dynastie, is hun statige huis net een sprookje dat tot leven komt. Een vriendelijke waarschuwing, na dit heerlijke uitje bestaat er een kans dat je niet meer terug wilt naar je bureau. 

Bowed Hotel, Spa and Gold Resort, Old Rd, Derry Hill, Calne SN11 0LZ

Wissel je werkkostuum in voor een casual maar stylish look

Stel je een mooi vissersgehucht voor dat aan de kust van Noord Yorkshire ligt, niet ver van Middlesbrough. Gooi de stropdas weg die je 260 dagen per jaar draagt, wandel langs de beschutte haven van Staithes, verken de kronkelende straatjes van het dorp en bewonder de huisjes in alle soorten en maten. Het maakt niet uit of je haar rommelig zit en je laarzen modderig zijn. 

Staithes, North Yorkshire

Zie meer artikelen

Meer lezen