KRIJG

30%

KORTING

Privilege ledenkorting

De beste prijs voor trouwe leden

Geniet van de feestdagen met een mooie korting!

Grote familiebijeenkomsten beginnen hier! Als Privilege-lid geniet u van 10% korting op al uw huurauto's en bestelwagens van 3 tot 21 dagen in het hele Europcar-netwerk.Bovendien krijg je tot 30% korting op autoverhuur als je rechtstreeks bij ons boekt. Tot 17 december.
Moet u op reis om uw naasten te zien? Geen probleem. Wij brengen u veilig waar u ook heen wilt.
Extra kofferruimte nodig voor cadeaus en slaapspullen? Wil je de nieuwste technologie om de kinderen bezig te houden? Wij hebben de perfecte auto voor elke reis en elk budget.
Het is gemakkelijk om de extra's die je nodig hebt toe te voegen aan je online boeking. Boek direct bij ons om tijd te besparen en te garanderen dat je de beste prijs krijgt voor extra bestuurders, hoezen of winteruitrusting.

Als Privilege-lid krijgt u 10% korting op al uw huurauto's.

Privilege leden krijgen altijd korting - Bespaar altijd ten minste 10%*.

Als Privilege-lid krijgt u 10% korting op al uw verhuringen (van een auto of bestelwagen) van 3 tot 21 dagen in het hele Europcar-netwerk. We hebben een ruim aanbod aan auto's en talloze autoverhuurlocaties om uit te kiezen - Andere voordelen zijn een sneller ophaalproces en meerdere beloningen, zoals gratis weekendverhuur en waardebonnen. Zowel in de stad als op luchthavens over de hele wereld.
Waar wacht u nog op?
Bent u al lid? Log in en krijg 10% of meer korting op uw verhuur. Nog geen lid? Schrijf u nu in en geniet van een onmiddellijke korting.
Beloningen
Bespaar tijd
Gratis upgrade
Altijd korting

Terms & conditions

  • Aanbod beschikbaar onder de specifieke voorwaarden hieronder voor afhalingen tussen 16/11/2023 en 31/08/2024 inbegrepen.
  • Aanbod beschikbaar tussen 16/11/2023 en 27/11/2023, op alle voertuigcategorieën van Europcar die geplaatst zijn op de speciale actiepagina op de internetsites van Europcar (www.europcar.com, www.europcar.be) en op de mobiele sites van Europcar (www.europcar.com, www.europcar.be).
  • Aanbod onder voorbehoud van beschikbaarheid van voertuigen.
  • Aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen of speciale acties.
  • Het percentage van de korting wordt op basis van de niet-gereduceerde prijs (dwz de referentieprijs) berekend - invullen van dezelfde selectiecriteria (bijvoorbeeld: datums, bestemming, auto's, enz ...) op de homepagina van de volgende Europcar's Internet website: www.europcar.be/nl. Het weergegeven tarief, beschikbaar op deze pagina, omvat de korting.
  • Promotie is niet van toepassing op de aanbevolen extras
  • Huren zijn ondergeschikt aan Europcar Algemene Huurvoorwaarden en specifieke Huurvoorwaarden van toepassing op het moment van de huur in het land van verhuur.
  • Privilege leden krijgen 5% EXTRA korting op onderstaande vermelde kortingspercentages