Onze oplossingen op maat, uw voordelen:

check

  Cafeteriaplan, mobiliteitsbudget of cash for car? Wij bieden gevarieerde oplossingen met betrouwbare mobiliteitspartners. 

check

 Beheer snel, eenvoudig en voordeliger uw eigen mobiliteitsbudget.

check Meer vrijheid en flexibiliteit, minder stress en tijdverspilling onderweg.

check Verklein uw ecologische voetafdruk, bescherm uw gezondheid én de planeet!

Alles speelt dus in uw voordeel!

 

Verhuur van elektrische fietsen

Europcar biedt elektrische fietsen aan die u kunt huren. Of u nu de mooiste plekjes van Brussel wilt ontdekken, de fiets wilt nemen voor korte afstanden of een bepaalde fiets wilt uitproberen voor u er zelf eentje koopt. Ontdek onze elektrische fietsen te huur in ons agentschap van Brussel Zuid Treinstation.

Europcar Bikes - Fietsverhuur voor uw bedrijf

Wilt u uw werknemers een milieuvriendelijk alternatief bieden voor de auto? Bij Europcar kunt u ook een bedrijfsfiets huren voor 24 maanden! Het aanbod is tweevoudig: kies en reserveer uw fiets via een online catalogus of in één van onze 300 onafhankelijke fietswinkels! Onderhoud en herstel, verzekering en bijstand, alles is inbegrepen!

Elektrische steps

Met onze elektrische steps verplaatst u zich gemakkelijk in en rond het centrum van Brussel, zowel voor het werk als privé! Om aan uw mobiliteitsbehoeften te voldoen, kunt u per dag, week of maand huren! Test het uit vanaf slechts € 15!

Europcar Mobility Pass

Op zoek naar een totale mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf? Met de Europcar Mobility Pass, dé nieuwe kaart van Europcar, betaalt u in één keer voor alle mobiliteitsoplossingen in heel België en 14 andere landen in Europa! Dankzij deze Pass was het nog nooit zo eenvoudig om de mobiliteitskosten van uw bedrijf te beheren!

Bel mij terug

Bezorg ons uw gegevens. Een vertegenwoordiger zal u opbellen om de voordelen en mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk dank voor uw interesse in Europcar! We nemen snel contact met u op

Gevarieerde en flexibele mobiliteitsoplossingen

Autoverhuur voor korte of lange duur, verhuur van fietsen, elektrische steps of mobiliteitskaart... Bij Europcar vindt u de mobiliteitsoplossing die bij u past.

Producten op maat voor alles wat u zoekt

Omdat we niet allemaal hetzelfde zoeken, passen wij onze producten aan en bieden wij oplossingen op maat aan om een topservice te kunnen garanderen.

Online reservatietool

Om aan uw behoeften te voldoen, hebben we eenvoudige, gebruiksvriendelijke tools ontwikkeld waarmee u online kunt reserveren.

 
 

0032 2 348 92 12

Dezelfde applicatie. Meer mobiliteit.

Download de mobiele Europcar applicatie beschikbaar op iPhone, iPad en Android!

Meer informaties

De voordelen van autohuur bij Europcar

Welkom bij Europcar, wereldleider op het gebied van auto- en bedrijfswagenverhuur, met wereldwijd 3835 agentschappen, waaronder 26 verhuurkantoren in België. Dankzij 60 jaar ervaring biedt Europcar u een voortreffelijke service en de scherpste aanbiedingen voor huurauto’s in de Belgische steden Brussel en Luik en op de luchthaven van Zaventem. De autovloot van Europcar biedt diverse modellen voor alle behoeften: stadsauto’s, de Smart, Fiat 500 en elektrische Renault ZOE, de bedrijfswagens Renault Master en Peugeot Kangoo voor uw verhuizingen, maar ook prestigieuze auto’s als de Jeep Renegade 1.6 en Audi A5, luxe modellen die u kunt huren met de Selection-optie, die de beschikbaarheid van het gekozen model garandeert. Als u rechtstreeks bij Europcar reserveert, profiteert u van onze beste tarieven en services! Maak nu online uw reservering bij ons!

 
WTA-2019.png

World's Leading Car Rental Company Website

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)