Europcar Verhuur Bestelwagen

Met Europcar vindt u altijd de perfecte bestelwagenaanbod

Europcar heeft een ruim aanbod aan opties voor het huren van bestelwagens en vrachtwagens om uw kosten laag te houden. U kunt kiezen uit onze dagelijkse, wekelijkse of maand+ huuropties. Ons flexibele aanbod van self-drive oplossingen omvat voertuigen voor de korte termijn en lange termijn.
Met Europcar krijgt u de flexibiliteit om uw huurauto of bestelwagen aan uw wensen aan te passen met ons gamma extra's zoals extra bestuurders, dekking voor jonge bestuurders en beschermingspakket. Europcar heeft de bestelwagen of vrachtwagen die aan uw behoeften voldoet!
Soms moet u spullen vervoeren die gewoonweg niet in de gemiddelde auto passen en dat is waar wij u kunnen helpen. Dus of u nu verhuist, naar de universiteit gaat, grote objecten vervoert, een grote aankoop mee naar huis neemt of afval wegbrengt, onze verhuur van bestelwagens en vrachtwagens biedt een goedkope en gemakkelijke oplossing.
Meer weten
moving-with-europcar.jpg?h=250

Lees onze tips over bestelwagenverhuur

Bij Europcar richten we ons ook op zakelijke klanten

Abonnees van de Europcar Business Solution (EBSS) krijgen korting in meer dan 130 landen over de hele wereld. Om uw zakenreis zo vlot mogelijk te laten verlopen, bieden wij flexibele en tijdbesparende opties zoals online boeken, express diensten, executive upgrades.
Geïnteresseerd in deze verschillende diensten? Bekijk onze verschillende bestelwagen verhuur producten die aan uw behoeften voldoen.
Wij kunnen ook het papierwerk voor uw medewerkers verminderen als u hen vooraf in ons systeem registreert, zodat er minder formaliteiten te vervullen zijn op het moment van afhaling. Dat betekent dat uw medewerkers meer tijd aan hun werk besteden en minder op het verhuurstation! Lees hier meer over hoe wij uw bedrijfsverhuur eenvoudiger kunnen maken.
Profiteer van onze wereldwijde kortingstarieven voor bestelwagens en vrachtwagens.
En vergeet niet om onze nieuwsbrief te lezen voor de laatste kortingen. Wij hebben een scala aan bestelwagen aanbiedingen.
Meer weten

Bestelwagenverhuur locaties in België

open-stations.jpg?h=250

Verhuur van bestelwagens en vrachtwagens - Diensten en aanbiedingen

Met de voordelige bestelwagen verhuur van Europcar kunt u gemakkelijk komen waar u wilt, wat u ook moet vervoeren. Van lange ritten tot grote ladingen, Europcar heeft de oplossing.
Onze vloot van bestelwagens zal u helpen om alles aan te pakken; wij hebben merken en modellen die variëren van ruime bestelwagens voor verhuizingen tot comfortabele minibussen en minivans met zitplaatsen voor maximaal 9 personen.
Voor totale flexibiliteit en gemak kunt u een bestelwagen huren voor enkele uren, een dag of een maand, de duur van uw bestelwagenhuur kiezen; u kunt chauffeurs toevoegen, en u kunt ophalen en terugbrengen op verschillende locaties.
Flexibele en duidelijke pakketten, en met eerlijke prijzen kunt u de klus klaren zonder de stress. Met de geweldige bestelwagenaanbiedingen van Europcar, kunt u het altijd op uw manier doen.
  • Blijf flexibel met daghuur
  • Twee hoofden zijn beter dan één, voeg een extra bestuurder toe
  • Ophalen bij punt A, terugbrengen bij punt B
  • Neem zo lang als u nodig hebt: flexibele maand+ huren

Waarom huren bij Europcar?

Met meer dan 65 jaar ervaring in de autohuursector
Een belangrijkte Europese speler
Met ons uitgebreid aanbod bestelwagens vindt u altijd het juiste voertuig
Een breed gamma voertuigen
Verhuurlocaties in meer dan 130 landen
Wereldwijde aanwezigheid
Huur per dag, week of maand
Flexibele huurperiode

Bij Europcar hebben we voertuigen voor alle behoeften

Wij hebben een uitgebreid gamma bestelwagenmodellen beschikbaar om aan elke behoefte te voldoen. Van sprinter bestelwagens, verhuiswagens en vrachtwagens tot elektrische bestelwagens en minivans:
  • Onze vloot omvat de Mercedes Vito, Iveco, Renault Master, Iveco Daily Hayon, e-Vito, VW Caddy...
  • De afmetingen van de beschikbare bestelwagens variëren van 3 tot 18m3 volume. In onze fleet guide vindt u meer informatie over de verschillende modellen en hun afmetingen.
Bezoek onze bestelwagenverhuur pagina en vind het voertuig dat het beste bij uw behoeften past.
Meer weten