Welk type voertuig?

Europcar Verhuur Bestelwagen

Met Europcar vindt u altijd de perfecte bestelwagenaanbod

Europcar is a global leader in car, van and truck rental and we have 3,835 rental locations Europcar is een wereldleider in de verhuur van auto's, bestelwagens en vrachtwagens. We beschikken wereldwijd over 3835 verhuurlocaties. Dus waar u ook heen moet: wij kunnen u zeker helpen.
We beschikken over meer dan 60 jaar ervaring in de sector, zodat u zeker kan zijn dat u een vlotte en eenvoudige huurervaring zal meemaken. Of u nu op zoek bent naar een gezinswagen, een berline, een premiummodel voor business of uw vrije tijd of een bestel-of vrachtwagen, heeft Europcar het voertuig dat aan uw behoeften beantwoordt.
Wij bieden scherp geprijsde huurmogelijkheden voor bestel- en vrachtwagens, zodat u uw kosten kunt beperken. Onze flexibele self-driveopties omvatten voertuigen voor korte en langetermijnverhuur: van enkele uren of een avond tot meerdere maanden. Met Europcar beschikt u over de mogelijkheid om de huur te vervolledigen volgens uw behoeften. Dankzij onze extra’s zoals extra bestuurder, verzekering voor jonge bestuurders en extra verzekeringen.
Soms moet u materiaal vervoeren dat niet past in een gewone wagen. Of u nu verhuist, gaat studeren, grotere voorwerpen moet vervoeren of afval wenst weg te brengen, vormen onze bestel-en vrachtwagens een goedkope en gemakkelijke oplossing.
moving-with-europcar.jpg?h=250

Lees onze tips over bestelwagenverhuur

Bij Europcar bieden wij ook oplossingen voor bedrijven

Wij focussen ook op bedrijfsklanten, en EBSS-abonnees (Europcar Business Solution) krijgen een korting in meer dan 130 landen overal ter wereld. Om uw zakelijke rit zo vlot mogelijk te laten verlopen bieden we flexibele en tijdbesparende opties aan, zoals online boeken, expressdiensten en executive upgrades.
We kunnen ook het papierwerk voor uw medewerkers beperken als u hen vooraf registreert in ons systeem, zodat er bij het ophalen van het voertuig minder formaliteiten vereist zijn. Hierdoor brengen uw medewerkers minder tijd door in het verhuurkantoor en meer met hun opdracht!
Geniet van wereldwijde kortingen op de huur van bestelwagens.

Bestelwagenverhuur locaties in België

open-stations.jpg?h=250

Onze diensten voor de huur van bestelwagens

Lange rit? Grote lading? Met de vracht- en bestelwagenhuur van Europcar raakt u altijd op bestemming, wat u ook moet vervoeren. We bieden flexibele, duidelijk en eerlijk geprijsde huurmogelijkheden aan zodat u zonder stress alles voor elkaar krijgt.
We hebben merken en modellen die variëren van ruime vrachtwagens ideaal om te verhuizen tot comfortabele minibussen met plaatsen voor een groter aantal passagiers.
Voor een maximale flexibiliteit, biedt Europcar u de mogelijkheid om een bestelwagen te huren per dag, per week, per maand of per jaar. U kan bestuurders toevoegen en het voertuig ophalen en inleveren op verschillende locaties.
Dankzij onze aanbiedingen krijgt u exact wat u wenst:
  • Neem uw tijd - flexibele huurpakketten
  • Extra opties om uw verhuiswagen gemakkelijker te laden
  • Ophalen op punt A, inleveren op punt B
  • Met twee gaat het beter - voeg een extra bestuurder toe

Waarom huren bij Europcar?

Met meer dan 65 jaar ervaring in de autohuursector

Een belangrijkte Europese speler

Met ons uitgebreid aanbod bestelwagens vindt u altijd het juiste voertuig

Een breed gamma voertuigen

Verhuurlocaties in meer dan 130 landen

Wereldwijde aanwezigheid

Huur per dag, week of maand

Flexibele huurperiode

Bij Europcar hebben we voertuigen voor alle verzoeken

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod minibussen en bestel- en vrachtwagens voor elke behoefte. Van snelle bestelwagens, verhuiswagens en cargomodellen tot luxebestelwagens en minibussen: wij hebben een voertuig voor elke gelegenheid.
  • Ons wagenpark omvat de Mercedes Vito, Iveco 35S10, Renault Master, Iveco Daily Hayon, Ford Transit, Mercedes Sprinter, en Iveco Box. De beschikbaarheid verschilt van land tot land.
  • De grootte van de bestel- en vrachtwagens varieert 3 tot 18m³ volume. Onze voertuigengids zet de informatie over de verschillende modellen en hun grootte op een rijtje
Vind het juiste voertuig voor uw behoeften – hier.
Welke bestelwagen kiezen voor mijn verhuizing? Gebruik onze calculator om uw volume te berekenen.