Wanneer is het handig om een bestelwagen of vrachtwagen te huren bij Europcar?

Een bestelwagen of kleine vrachtwagen huren kan een ideale oplossing zijn voor de momenten waarop uw auto niet groot genoeg is. Of u nu naar een nieuwe woning verhuist, grote spullen vervoert die u net hebt gekocht of met een grote groep vrienden reist, een bestelwagen biedt een flexibelere vervoersoptie zodat u tijd en geld kunt besparen. U kunt een bestelwagen voor langere of kortere tijd huren.

Verhuiswagen: huur eenvoudig een bestelwagen wanneer u verhuist

Naar een nieuwe woning verhuizen is heel leuk, maar kan ook stressvol en kostbaar zijn. Als u familieleden of vrienden hebt die u kunnen helpen, kan het huren van een bestelauto in plaats van een professionele verhuisservice of een particuliere verhuishulp tot drie keer goedkoper zijn. Bovendien kunt u uw eigen tempo bepalen en alles in één rit voor elkaar krijgen.
U kunt het model en de grootte bestelauto huren die past bij uw behoeften en voor de periode die u nodig hebt: voor een paar uur of voor enkele dagen. Zo kunt u uw verhuizing rustig plannen met voldoende tijd om in te laden, uit te laden en weer in te laden, zonder de extra druk van een strak schema dat u door een professioneel bedrijf wordt opgelegd.
Dus zodra u uw bestelauto hebt, belt u een paar vrienden, zet u de dozen klaar, stopt u de kat of de hond in de reismand en begint u met verhuizen! Volg voor het inpakken de tips in onze verhuisgids

Huur een bestelwagen om zware of grote spullen te vervoeren

Kunt u die tweedehands antieke kast ophalen waar u altijd al van droomde? Of wilt u wat sportapparaten of uw piano naar uw vakantiehuis brengen? Deze grote spullen passen natuurlijk niet in uw auto, dus het huren van een bestelauto om deze grote goederen te vervoeren is de meest praktische en veilige oplossing.
Door de juiste laad- en lostechnieken voor spullen te volgen, maximaliseert u de ruimte en vermindert u het risico op het beschadigen van de goederen tijdens de rit. Bekijk onze tips over het efficiënt inladen van een bestelauto

Zware vakantiekoffers? Boek een bestelwagen of minibus

Gaat u komende zomer met een groep vrienden met de auto op vakantie? Of gaat u op skivakantie met uw gezin met de benodigde uitrusting? Uw grote koffers van en naar het vliegveld vervoeren of vanuit huis helemaal naar uw vakantieadres kan heel lastig zijn, tenzij u een minibus of een auto met 7 zitplaatsen huurt om het proces een stuk soepeler te laten lopen. Zo komt u zo snel mogelijk in de vakantiestemming.
Ontdek de ruime keus van Europcar aan bestelauto's en auto's die ruimte bieden aan maximaal 9 passagiers

Bestelwagenhuur voor bedrijven

Bent u een ondernemer of hebt u een bestelwagen of kleine vrachtwagen nodig voor uw commerciële activiteiten? Ontdek de huurplannen voor vrachtwagens van Europcar voor korte en lange periodes met verhuur van bestelwagens of vrachtwagens speciaal voor bedrijven
Meer informatie