Breidt de huur van een bestelwagen of vrachtwagen bij Europcar uit met extra services en opties

Bij Europcar kunt u de huur van een bestelwagen uitbreiden met allerlei extra services en opties, zodat u nog prettiger rijdt. Onder extra services vallen een extra bestuurder, extra verzekeringen, afkopen van een volle tank, huur van GPS of opties op maat voor bedrijven die hun bedrijfsvoertuigen aangepast willen hebben.

Extra bestuurder

Met een extra bestuurder voor uw gehuurde bestelwagen kan de hoofdbestuuder vaker rusten, zodat die verhuizing of lange autorit prettiger wordt. En zo’n lange rit gaat sneller als u niet steeds hoeft te pauzeren. 

Extra bescherming

Afhankelijk van uw behoeften biedt Europcar diverse dekkingspakketten aan bij de huur van een bestelwagen, van verminderd eigen risico tot helemaal geen eigen risico. De volgende plannen zijn beschikbaar in het VK, België, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Italië en Portugal: 
Basis dekking: basisniveau van dekking is verplicht en is al opgenomen in de huurtarieven in het VK, België, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Italië en Portugal. U bent dan verzekerd tegen diefstal of een poging tot diefstal van het voertuig en schade veroorzaakt door een botsing.
Medium dekking: boven op de dekking tegen diefstal en schade veroorzaakt door een botsing, bent u hiermee gedektvoor schade aan de voorruit, spiegels, koplampen en banden, en persoonlijk letsel van zowel de chauffeur als de passagiers (behalve in het VK).
Premium dekking: dit is het hoogste niveau die we bieden en kan alleen worden geboekt door bestuurder van 26 jaar en ouder. Het dekt alles van de Medium verzekering plus persoonlijke bezittingen (behalve in het VK).

Een bestelwagen huren met een GPS

Een GPS is altijd handig als u verhuist naar een gebied dat u nog niet kent, of grote voorwerpen bij een specifiek adres moet ophalen. Met dit handige apparaatje rijdt u gemakkelijker naar uw eindbestemming en kunt u de aandacht op de weg houden..

Oplossingen op maat voor bedrijven

Hier bij Europcar weten we dat bij de verhuur van bestelwagens en vrachtwagens iedereen weer andere wensen heeft qua inhoud en vorm. Daarom kunnen we het voertuig aanpassen aan de wensen van de klant, van ontwerp en personalisatie tot het monteren van een trekhaak of rekken tot zwaailampen, spoelbakken, slamlocks, telematica of zelfs omvormers. Wij kunnen de bedrijfsvoertuigen aanpassen aan de behoeften van uw bedrijf. Wij leveren op design en prijs, ongeacht de omvang van uw wagenpark.