Ontdek het veelzijdige huuraanbod van bestelwagens, vrachtwagens en speciale bedrijfsvoertuigen van Europcar

Soms is uw auto gewoon niet groot genoeg. Misschien verhuist u naar een nieuw huis of kantoor, hebt u een bestelwagen nodig voor uw werk of wilt u grote voorwerpen naar een evenement vervoeren. Wat de reden ook is, het wagenpark met bestelwagens en vrachtwagens van Europcar is betrouwbaar en veilig. Kies uit een divers aanbod van merken en typen bestelwagens afhankelijk van uw behoeften.
Ons wagenpark bestaat uit meer dan 43.000 bestelwagens, van pick-ups tot grote vrachtwagens, verspreid over 850 locaties wereldwijd. Welke maat u ook zoekt, wij hebben het juiste voertuig voor u.

Bestelwagen- en vrachtwagenmerken huren bij ons

Met Europcar krijgt u de categorië van bestelwagen die u nodig hebt. Al onze bestelwagens en vrachtwagens worden deskundig onderhouden en zijn betrouwbaar. We bieden de volgende merken aan:
 • Peugeot
 • Renault
 • Iveco
 • Mercedes
 • Opel
 • Volkswagen
Meer informatie

Welke maten van bestelwagens en vrachtwagens kunt u bij Europcar huren?

Als u een bestelwagen of vrachtwagen wilt huren, voor werk of voor ontspanning, kunnen wij u helpen. Bij Europcar kunt u een bestelwagen op grootte huren, dus u betaalt niet voor ruimte die u niet nodig hebt.
Er zijn veel verschillende maten bestelwagens en vrachtwagens beschikbaar, zodat u kunt kiezen op basis van uw behoeften. Wellicht hebt u een bestelwagen nodig omdat u op kamers gaat, meubels wilt ophalen die u hebt gekocht of uw huisdieren wilt vervoeren naar uw nieuwe huis!
Welke bestelwagen of vrachtwagen past het best bij u?
 • Kleine en minibestelauto's voor ladingen onder de 3 m³: perfect voor in smalle straatjes in de stad
 • Middelgrote bestelwagens van 6 m³ tot 12 m³: ideaal voor algemene verhuizingen en extra passagiers
 • Grote bestelwagens van 12 m³ tot 18 m³: meer dan genoeg ruimte voor grotere ladingen
Of u een bestelwagen of vrachtwagen wilt huren voor een dag, een weekend, een week of langer, Europcar heeft wereldwijd een groot wagenpark met beschikbare voertuigen.
Meer informatie

Typen bestelwagens of vrachtwagens die Europcar te huur aanbiedt

Bekijk ons aanbod van te huren bestelwagens en vrachtwagens. We bieden diverse verschillende maten aan voor uw behoeften.
 • Pick-up: perfect voor het verhuizen van een klein huishouden of voor zakelijk transport. Deze bestelwagen heeft een scheidingswand over de hele breedte, ruimte voor 2-3 mensen en rijdt heerlijk.
 • Bestelwagen: een bredere, stabielere bestelwagen die ideaal is voor grotere ladingen zoals fietsen of meubels.
 • Bestelwagen voor dozen: geweldig voor verhuizingen als u een goedkopere optie wilt dan het inhuren van een verhuisbedrijf. Met extra opslagruimte boven de cabine en een laadruimte voor maximaal 1 ton.
 • Vrachtwagen geschikt voor veel verschillende doeleinden, zoals zakelijk transport, afvoeren van bouwmaterialen en andere zware werkzaamheden.
Meer informatie

Welke kenmerken van vrachtawagen zijn voor u belangrijk?

Als u een bestelwagen op kenmerk wilt huren, dan hebben wij het voertuig voor u. Kies aan de hand van handige en veelzijdige kenmerken zoals 4x4 bestelwagens, automatisch geschakelde vrachtwagens, vrachtwagens met opklapbare stoelen of vrachtwagens met extra cabineruimte.
Meer informatie

Wilt u een vrachtwagen voor langere tijd huren?

Een bestelwagen voor langere tijd huren is interessant als u een van onze oplossingen voor lange termijn kiest, aangepast aan de behoeften van bedrijven. Huur een vrachtwagen op basis van hoe lang u hem wilt gebruiken.
Meer informatie

Supersites voor bedrijven

Europcar heeft 42 Supersites gecreëerd in Europa en Australië, vestigingen die speciaal zijn ingericht voor de verhuur van bestelwagens, vrachtwagens en speciale bedrijfsvoertuigen. Elke Supersite heeft teams die speciaal zijn opgeleid voor de verhuur van bestelwagens, met praktische ervaring van speciale voertuigen en kennis van de vereisten van klanten.