Welk type bestelwagens en vrachtwagens kunt u bij Europcar huren?

Met een wagenpark van meer dan 43.000 speciale voertuigen verspreid over Europa en Australië, hebben wij er alle vertrouwen in dat we het juiste type bestelwagen of vrachtwagen voor u binnen 4 werkuur kunnen leveren. We hebben recente merken en modellen voor elk type bestelwagen, van voertuigen met een kleine tot grote cargo bestelwagens, waar en wanneer u ze nodig hebt dankzij een netwerk van 856 vestigingen, inclusief 42 Supersite vestigingen voor bestelwagens en vrachtwagens.

Bestelauto huren met korte wielbasis

De term wielbasis wordt vaak geassocieerd aan de lengte van een voertuig, maar dat is niet correct. Het is in feite gerelateerd aan de afstand tussen het middelpunt van de voorwielen en het middelpunt van de achterwielen.
Een bestelauto met korte wielbasis (SWB) is een functionele bestelwagen met een laadcapaciteit van maximaal 6m3. De bestelwagen heeft een scheidingswand over de hele breedte, zodat de laadruimte afgescheiden is van de cabine waar twee tot drie personen kunnen zitten. Deze veelzijdige en kleinere bestelwagens voelen sportiever aan dan de grotere alternatieven en zijn eenvoudiger te rijden en te parkeren in de smalle straatjes van de stad dankzij een betere draaicirkel. Daardoor zijn deze bestelwagens een uitstekende optie voor verhuizingen in steden en het vervoeren of leveren van witgoed en grotere voorwerpen.
Populaire merken bestelwagens met korte wielbasis die bij Europcar te huur zijn:
  • Renault Kangoo
  • Renault Traffic
  • Volkswagen Caddy
Meer weten

Bestelwagen huren met lange wielbasis

Bestelwagens met een lange wielbasis (LWB) zijn speciale bedrijfsvoertuigen met een laadcapaciteit van 8 m3 tot 14 m3. Bestelwagens met een langere wielbasis hebben meer ruimte voor voorwerpen zoals fietsen en grotere meubelstukken. Bestelwagens met een lange wielbasis zijn ook stabieler door de langere voetafdruk op de weg en laten een soepeler rijgedrag zien op hobbelige wegen. Bestelwagens met lange wielbasis worden veel gebruikt in de logistieke sector. De ruime laadcapaciteit betekent dat u uw tijd op de weg goed kunt optimaliseren.
Daarom zijn Bestelwagens met een lange wielbasis populair voor het verhuizen of vervoeren van omvangrijke voorwerpen. Het wagenpark van Europcar heeft verschillende modellen Bestelwagens met lange wielbasis:
  • Iveco Transporter
  • Mercedes Sprinter
  • Peugeot Boxer
Meer informatie

Verhuiswagen

Verhuiswagens zijn speciale bedrijfsvoertuigen met een veelzijdig transportbereik en ze zijn zo groot als u nodig hebt voor verhuizingen of vervoer van commerciële goederen. Met motoren van meer dan 2 liter kunnen verhuiswagens eenvoudig ladingen verwerken tot maximaal 1 ton. Er zitten geen onhandige wielbogen in de laadruimte van een verhuiswagen. Er is ook extra opslagruimte boven de cabine, wat ideaal is voor tassen kleding, of andere lichte voorwerpen.
Dit is het grootste type bestelauto dat u mag rijden met een standaard rijbewijs. Ze rijden als normale auto's en hebben de normale pedalen, koppeling en twee grote zijspiegels.
Verhuiswagens zijn erg populair voor het vervoeren van grote meubelstukken zoals kasten of piano's en grote huishoudelijke apparaten zoals een Amerikaanse koelkast, kantoorinrichting, enz. Als u zich zorgen maakt over het tillen van zware voorwerpen, kunt u er ook voor kiezen een verhuiswagen met laadklep te huren zoals een Iveco Daily of een Peugeot Boxer.

Huren van een kiepvrachtauto

Een kiepvrachtauto is een zwaar voertuig (HGV) met een kiepbak aan de achterkant. Deze vrachtauto's zijn uitermate geschikt voor gebruik bij bouwwerkzaamheden of tuinarchitectuurprojecten. Of u nu een kiepvrachtauto nodig hebt om tuinafval te vervoeren of te dumpen of voor tuinmateriaal voor uw huis, of voor een andere industrie, de unieke mobiliteit die deze modellen bieden kan fundamenteel zijn voor uw klus of uw bedrijfsactiviteiten.
Europcar heeft verschillende modellen kiepvrachtauto's van premium fabrikanten:
  • Ford Transit
  • Mercedes Sprinter
  • Peugeot Boxer
Al deze modellen hebben een cabine voor 3 personen en een laadcapaciteit van maximaal 3,5 ton.

Besqtelwagen huren voor bedrijven

Bent u een handelaar of hebt u een bestelauto of kleine vrachtauto nodig voor uw commerciële activiteiten? Ontdek de huurplannen voor vrachtauto's van Europcar voor korte en lange periodes met verhuur van bestelauto's of vrachtauto's speciaal voor bedrijven
Meer informatie