Welke maat bestelwagen of vrachtwagen biedt Europcar te huur aan?

Europcar, de Europese leider in autohuur, verhuurt ook bestelwagens en vrachtwagens van diverse groottes, via een uitgebreid netwerk van 856 vestigingen in Europa en Australië. Van lange tochten tot zware lasten, met een bestelwagen van Europcar klaart u de klus.
We hebben merken en modellen die variëren van kleine bestelwagens voor pakketten tot comfortabele minibussen, krachtige 4x4 of ruime verhuisauto's. We geven de laadcapaciteit van onze bestelwagens aan in kubieke meters

Kleine bestelwagens met een laadcapaciteit van 3 tot 6m3

Deze kleine en compacte bestelwagens zijn een populaire keuze voor gebruik in de stad vanwege hun compacte afmetingen en doordat ze eenvoudig te rijden en parkeren zijn. Er is plaats voor een bestuurder en één passagier. Deze kleine bestelwagen is ideaal voor een of twee huishoudelijke apparaten (zoals een wasmachine, koelkast, oven) of kleine meubelstukken zoals eettafelstoelen of ladekasten. U kunt er zo'n 8-12 verhuisdozen in kwijt, afhankelijk van de grootte.
Modellen en merken kleine bestelwagens die vaak worden gehuurd bij Europcar zijn VW CADDY Transporter, Renault Kangoo of Opel Combo.

Middelgrote bestelwagens met een laadcapaciteit van 10 tot 12m3

Bestelwagens met een laadcapaciteit van 10 tot 12m3 zijn de ideale maat voor leveringen, handelaars en nog veel meer doeleinden. Deze veelzijdige en brandstof-efficiënte typen bestelwagens zijn uitgerust met verschillende functies en extra's om de veiligheid en het comfort van de chauffeur zeker te stellen: de meeste modellen hebben een on-board computer, in hoogte verstelbare stoelen en stuur of cruise control. Deze middelgrote bestelwagens hebben ook meer hoofdruimte van doorgaans minimaal 1,4 m, of meer voor een model met hoog dak, wat betekent dat u hogere spullen rechtop kunt vervoeren. U kunt er enkele tientallen verhuisdozen in kwijt, mits goed gestapeld, wat voldoende is voor het verhuizen van een kleine studio of klein appartement.
Onze populaire middelgrote bestelwagens zijn Peugeot Boxer, bestelwagens van Iveco of Renault Master.

Grote bestelwagens met een laadcapaciteit van 18m3 tot Pick Ups

Gaat u verhuizen? Verhuist u uw winkel naar een groter pand? Hebt u een grote transportauto nodig waarin u al uw meubels en dozen kunt vervoeren? Onze grote bestelwagen van 18m3 heeft veel laadruimte, voldoende om te verhuizen met beperkte kosten.
De cabine biedt ruimte aan drie personen en is ontworpen voor comfort en gemak en heeft een scheidingswand over de volle breedte. De achterkant is uitgerust met sjorpunten voor een veilig transport van de lading. Grote bestelwagens zijn uitstekend voor het verhuizen van een klein huis of het vervoeren van een groot voorwerp, zoals een piano, grote tapijten of meubelstukken en heel veel dozen.
Voor deze categorie voertuigen is een normaal rijbewijs is voldoende.
Het wagenpark van Europcar bevat Mercedes Sprinter, Citroen Jumper met laadlift of Iveco Daily kleine vrachtwagens met een laadcapaciteit van 18m3.

Huur van bestelwagens voor bedrijven

Bent u een ondernemer of hebt u een bestelwagen of kleine vrachtwagen nodig voor uw commerciële activiteiten? Ontdek de huurplannen voor vrachtwagens van Europcar voor korte en lange periodes met verhuur van bestelwagens of vrachtwagens speciaal voor bedrijven
Meer informatie