Welk type voertuig?

Welke merken bestelwagens kunnen worden gehuurd bij Europcar?

Europcar, de Europese leider in autohuur, biedt ook een breed assortiment bestelwagens en vrachtwagens te huur aan via een uitgebreid netwerk van 856 vestigingen in Europa en Australië. Van lange tochten tot zware lasten, met een bestelwagen van Europcar klaart u de klus. We hebben merken en modellen die variëren van kleine bestelwagens voor pakketten tot comfortabele minibussen of ruime verhuisauto's. Ons wagenpark van bestelwagens en vrachtwagens bestaat uit recente modellen van grote en betrouwbare fabrikanten die u zeker wel kent:
  • Peugeot met diverse modellen zoals Boxer, Partner, Expert
  • Renault: Kangoo, Trafic, Master
  • Iveco: Daily, met laadklep, dubbele cabine
  • Mercedes: Sprinter, Vito
Met Europcar kunt u ook uw bestelwagen of vrachtwagen huren op type of grootte, afhankelijk van uw behoeften.

Ontdek onze flexibele oplossingen voor het huren van een bestelwagen

Voor uw gemak en totale flexibiliteit kunt u een bestelwagen huren voor een uur, voor een dag of voor een maand, bestuurders toevoegen en op verschillende locaties ophalen en terugbrengen.

Ontdek de flexibele huurpakketten voor korte en lange periodes met een eerlijk prijsbeleid en kwalitatieve services, zodat u uw klus zonder stress kunt uitvoeren.

Meer informatie

Bestelwagenhuur voor bedrijven

Bent u een ondernemer of hebt u een bestelwagen of kleine vrachtwagen nodig voor uw commerciële activiteiten? Ontdek de huurplannen voor vrachtwagens van Europcar voor korte en lange periodes met verhuur van bestelwagens of vrachtwagens speciaal voor bedrijven

Meer informatie