Hoeveel passagiers mag ik meenemen in de huurauto ?

Alle Europcar automodellen die u kunt huren bieden plaats aan ten minste 4 passagiers, zelfs de mini economische modellen zoals de Fiat 500, de Renault Twingo of Citroen C1. De rest van de sedans en economie bereik van auto's zoals Opel Corsa, Suzuki Swift of Toyota Yaris, zijn 5-zits voertuigen die genoeg beenruimte voor alle passagiers hebben.
Maar of u nu de snelweg op wilt om het land te doorkruisen of met een groter gezin of een groep vrienden het platteland wilt verkennen, u kunt kiezen voor een automodel met een grotere passagierscapaciteit en een ruimere kofferbak. Van een comfortabele zeszitter tot een grote negenzitter, de huurautovloot van Europcar omvat een groot scala aan voertuigen die klaar zijn voor elke mogelijke reis die u plant.
Vind de huurauto van uw keuze door te selecteren op grootte of op type, afhankelijk van uw behoefte.

Een 7-persoons auto huren met Europcar

Wanneer u op zoek bent naar een recent voertuig met ruimte voor iedereen tijdens uw gezinsuitstapjes of schoolreisjes, is een huurauto met zeven zitplaatsen misschien iets voor u. Elke passagier zal een meer comfortabele rit krijgen met veelzijdige zitconfiguraties en ruimte voor ten minste 2 grote koffers.Europcar's biedt vele opties voor voertuigen met zeven zitplaatsen van hoge kwaliteit: Renault Espace 7, Volkswagen Sharan, Peugeot 5008...

Huur een 8-persoonsauto met Europcar

Wanneer u op zoek bent naar een voertuig om meerdere familieleden, vrienden of een sportteam veilig te vervoeren, is het huren van een 8-persoonsauto een praktische en voordelige optie voor grotere groepen. Europcar biedt verschillende modellen van personenvervoerders met 8 zitplaatsen van hoge kwaliteit, zoals Mercedes Classe V of een Peugeot traveller.

 Huur een auto met 9 zitplaatsen met Europcar

Wanneer u een menigte moet vervoeren en toch over laadruimte moet beschikken, biedt Europcar verschillende modellen van negenzits bestelwagens voor uw volgende reis met uw grote familie, vriendengroep of sportteams. U kunt de juiste 9-zits auto huren en besturen met uw traditionele rijbewijs. Een selectie van grotere 9-zits voertuigen vindt u op onze website: Mercedes Vito, Ford Transit en Mercedes Minibus.