Huur een 5 persoonswagen met Europcar

Bereik uw bestemming in stijl met een 5-persoonswagen van Europcar. Perfect voor een weekendje weg, een activiteit met de school of voor een zakenreis. Als u op vakantie gaat is een huurauto de perfecte manier om flexibel uw omgeving te verkennen. Reis waar, wanneer u wil en op eigen tempo. Ontspan onderweg om geheime stranden, steden of afgelegen dorpjes te ontdekken.

Van een sportiev SUV zoals een Nissan Qashqai tot een handige Seat Ibiza wij hebben de auto voor 5 personen die bij u past. Of het nu voor uw vrije tijd of voor het werk is een SUV is de perfecte keuze met een ruim en comfortabel interieur. Als alternatief is een sedan met 5 zitplaatsen ideaal voor zowel stadsritten als langere reizen.

Met een 5-persoonswagen van Europcar heeft u de vrijheid om de auto op te halen bij uw vertrekpunt en elders weer in te leveren. Dat bespaart tijd en geld en geeft u de vrijheid om alles op uw eigen tempo te doen. Met onze wagens hoeft u zich geen zorgen te maken. Al onze voertuigen ondergaan een strenge onderhoudscontrole, zodat u met een gerust hart van uw reis kan genieten.

Huren bij Europcar is altijd voordelig en zeker als u Privilege-lid wordt. Profiteer van de vele kortingen die regelmatig worden aangeboden, waaronder kortingen bij Accor hotels en een gratis wagen voor een weekend.
Zin om het wat intiemer te maker?  Kies dan voor een 2-persoonswagen bij Europcar en rij in de auto van uw dromen. Bekijk onze huurwagens voor 2 personen en trakteer u zelf op iets speciaals.