Huur een 9 persoonswagen met Europcar

Voor ultieme ruimte en comfort huur dan een 9-persoonswagen uit het assortiment van Europcar. Onze selectie minibusjes met 9 zitplaatsen is de ideale manier om groepen te vervoeren voor een huwelijksfeest, voor sportfans of een familiereis. Deze wagens hebben voldoende ruimte voor alle extra bagages, zoals golfclubs, kinderbuggy's en en uw skimateriaal. Een 9-persoonsauto huren is de perfecte oplossing voor een stressvrije reis.

Een minibusje zoals een Mercedes Vito of Toyota Proace Verso , is ook een prima optie voor zakenreizen met meerdere collega's. Samen vertrekken en aankomen, wat kostbare werktijd bespaart.

Een auto met 9 zitplaatsen huren is veel goedkoper dan twee kleinere auto’s en heeft veel ruimte. En bovendien heeft u  maar één parkeerplaats nodig. De inklapbare stoelen zorgen voor extra ruimte wanneer er minder dan 9 personen reizen en deze kunnen ook in verschillende opstellingen worden geplaatst voor extra flexibiliteit.

Met een wagen voor 9 personen van Europcar krijgt u de beste kwaliteit en prijsaanbiedingen. Word Privilege-lid en ontvang de laatste kortingen en voordelen, een gratis weekendje met een huurwagen en kortingen bij Accor hotels. Bij Europcar kan u een auto huren voor een dag, een week of langer.
Looking for a smaller rental car for a weekend away or a family vacation? Browse our selection of 4-seater cars for hire and book your next trip today.