Huur een 2 persoonswagen met Europcar

Als u op zoek bent naar een auto voor een speciale gelegenheid, huur dan een 2-persoonswage bij Europcar. Waarom geen luxe cabriolet huren voor een verjaardag bijvoorbeeld? U kan er zeker van zijn dat dit het perfect geschenk is. Ons gamma zal zeker de nodige indruk maken eens u achter het stuur springt.

Kruip achter het stuur van een mooie gestroomlijnde Mercedes cabriolet of een stijlvolle Audi en plan die roadtrip waar u altijd al van droomde. Een premium voertuig voor 2 personen zal zorgen voor een onvergetelijke reis.

Deel de ervaring en ga op verkenning tijdens een weekendje weg. Misschien overweegt u wel om zo’n wagen te kopen eens u met pensioen gaat of omdat de kinderen het huis? Wat de reden ook is, probeer het eerst dankzij Europcar.

Europcar biedt een selectie wagen met 2 zitplaatsen in meer dan 3.000 locaties wereldwijd. En vergeet niet dat u een jaarlijkse korting krijgt als u lid bent van ons getrouwheidsprogramma. Je kan dankzij onze flexibele boekingsopties uw voertuig op de luchthaven ophalen en in een andere locatie inleveren. En dit voor een dag, een week of langer!
Heeft u een auto nodig met iets meer ruimte? Kijk dan eens naar onze 4 persoonswagens!.  Wat de gelegenheid ook is, Europcar heeft zeker de wagen die bij u past.