Huur een 4 persoonswagen met Europcar

Onze selectie wagens met 4 zitplaatsen zal voldoen aan al uw reisbehoeften en is dus perfect voor een reis met de kinderen. Huur vanaf de luchthaven of in één van onze kantoren over de hele wereld.

Als u op zoek bent naar voordelige en comfortabele 4-persoons, kan u bij Europcar je kiezen uit een mooi gamma. Met een huurwagen hoeft u zich geen zorgen te maken over de stiptheid van het openbaar vervoer of het sleuren van uw bagages.

Als het over een lange reis gaat, is het meestal goedkoper om een auto te huren dan uwje eigen voertuig te gebruiken. Bespaar tijd en brandstof,  haal de auto op en zet hem af op uw bestemming. Al onze auto's worden regelmatig onderhouden, zodat u in een betrouwbaar voertuig rijdt.

Word Privilege-lid en profiteer van de exclusieve voordelen voor leden, waaronder lagere prijzen u een gratis wagen voor een weekendje en kortingen bij Accor hotels. 
Geen tijd te verliezen? Onze mobiele app is makkelijk te downloaden en zorgt ervoor dat u een wagen kan boeken waar u ook bent, dag en nacht. Huur een auto voor 4 personen voor een dag, een week of langer
Bent u eerder op zoek naar een groot familie voertuig ? Kijk dan eens naar onze deals voor 5-personenwagens