Welk type auto kunt u huren bij Europcar?

Kies uit een verscheidenheid aan huurauto's met specifieke kenmerken uit de vloot van Europcar, in alle categorieën van economische auto's tot luxe sedans. Of u nu op zoek bent naar rijgemak met een automaat, een cabriolet om te verbazen of een elektrische auto, u zult zeker de perfecte huurauto vinden, of u nu op een snel familiebezoek gaat, een zakelijke afspraak hebt of een avontuurlijke roadtrip maakt.
Vind de huurauto van uw keuze door te selecteren op merk, grootte of aantal zitplaatsen, afhankelijk van uw behoefte.

Huur een automatische auto

Het boeken van een huurauto met automatische transmissie helpt u zich te concentreren op de weg doordat u niet hoeft te schakelen, zodat u lekker achter het stuur kunt zitten.
Zelfs degenen die normaal een handgeschakelde auto rijden kiezen vaak voor het huren van een voertuig met automatische transmissie uit gemak, vooral bij het huren in steden of plaatsen die u niet kent of in een vreemd land waar de verkeersregels soms anders zijn.
Momenteel bestaat ongeveer 60% van het wagenpark van Europcar uit automodellen: van Mini Copper, Peugeot 2008, Fiat 500 tot premium en luxemodellen zoals Mercedes Classe A.

Huur een cabriolet

Plant u een vakantie in de zon of een romantisch weekendje weg? Wilt u indruk maken voor uw volgende belangrijke vergadering? Kies voor een cabriohuur met Europcar en geniet van het rijden in een eersteklas voertuig door enkele van de meest romantische landschappen en haal het beste uit het prachtige landschap: zonder ramen die het uitzicht blokkeren, zult u genieten van een slanke en stijlvolle autorit in uw cabriolet: een Fiat 500, een Mini Cooper, of een Mercedes Classe E.

Huur een groene auto: elektrische auto of een hybride model

Of uw plannen nu sightseeing of zakenreizen omvatten, het huren van een elektrische auto is een geweldig idee. Er zijn veel voordelen aan het huren van een elektrische auto voor uw volgende reis. Het meest verwachte voordeel is een mindere impact op het milieu omdat elektrische auto's groener zijn dan een thermische auto omdat ze geen CO2, stikstof of andere luchtvervuilende deeltjes in de lucht uitstoten.
Als u een hybride voertuig huurt, heeft uw auto ofwel een thermische motor waaraan een elektrische motor is toegevoegd zodat u uw brandstofverbruik kunt verminderen, of een Plug-in Hybride automodel dat 60km in elektrische modus kan rijden dankzij een oplaadbare motor, en vervolgens overschakelt op hybride wanneer de batterij leeg is.
Voertuigen met een elektrische motor en een herlaadbare batterij zijn niet alleen schoner, u kunt ook tot 80% op uw brandstofkosten besparen. In veel Europese steden zijn nu steeds meer oplaadpunten beschikbaar rond steden en zelfs kleinere steden.

Huur een luxe auto

Soms is de reis belangrijker dan de bestemming. Dus, waar u ook heengaat, maak uw reis buitengewoon en bezorg uzelf een rit om nooit te vergeten! Neem plaats achter het stuur van een BMW SUV, laat u betoveren door de elegantie van een sportieve Mercedes cabriolet, of laat u verleiden door de verfijning van een Jaguar Coupe.
Met Europcar kunt u het luxemodel van uw dromen kiezen uit een ruim aanbod van luxewagens van de meest prestigieuze merken ter wereld - gemaakt met de passie die u verdient. Bovendien kiest u met de Selection het model van het voertuig dat u wilt rijden, niet de categorie. Dus ga uw gang, maak uw keuze.