Partners van Europcar

Boek met Europcar en profiteer van exclusieve voordelen op hotels, luchtvaartmaatschappijen, treinen en kredietkaartpartners.

Hotel Partners

Ontdek onze aanbiedingen

OVER ONZE PARTNER

NH Hotels

Bespaar veel door te verblijven in NH hotels. Officiële partner van Europcar om klanten manieren te bieden om te profiteren van speciale tarieven en service van hoge kwaliteit te krijgen, waar ze ook naartoe reizen.

OVER ONZE PARTNER

Alle Accor Live Limitless

Europcar sluit zich aan bij Accor om klanten te laten genieten van speciale tarieven en hoogwaardige service, waar ze ook naartoe reizen.
Meer informatie

OVER ONZE PARTNER

Radisson Beloningen

Het loyaliteitsprogramma van de Radisson Hotel Group biedt leden een verbeterde ervaring vanaf het moment van boeken tot aan het uitchecken en elk moment daartussen. Leden genieten van exclusieve tarieven, hebben toegang tot exclusieve voordelen en verdienen gratis overnachtingen in de Radisson Hotel GroupTM portfolio van meer dan 1400 hotels wereldwijd.
Radisson Rewards leden kunnen tot 1800 punten verdienen wanneer ze huren bij Europcar.

OVER ONZE PARTNER

Melia Beloningen

Meliá Rewards is het loyaliteitsprogramma van Meliá Hotels International, waar u kunt genieten van voordelen en exclusieve aanbiedingen.
Lid zijn van Meliá Rewards betekent meer: meer waarde, omdat je geniet van punten, verrassingen en kortingen; meer mogelijkheden, omdat je op duizend manieren punten kunt verdienen en inwisselen; en meer tijd, omdat jij onze prioriteit bent. Het programma heeft 4 niveaus: Wit, Zilver, Goud en Platina. Als u een niveau hoger gaat, kunt u genieten van meer exclusieve voordelen.

Luchtvaartmaatschappijen Partners

Ontdek onze aanbiedingen

OVER ONZE PARTNER

Miles & More

OVER ONZE PARTNER

Emirates Skywards

Europcar is een partnerschap aangegaan met het frequent flyer-programma Emirates Skywards. Als lid kunt u tot 1.000 Skywards Miles verdienen voor een in aanmerking komende huurauto en genieten van een kwaliteitsvolle autoverhuurervaring, waar u ook naartoe reist.

Waarom vliegen met Emirates?

Emirates vliegt naar meer dan 140 bestemmingen wereldwijd, met een jonge vloot die tot de technologisch meest geavanceerde in de lucht behoort. Emirates staat bekend om zijn service van wereldklasse en innovatieve producten en heeft een groot aantal prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder de Skytrax 2013 'World's Best Airline' award. Het programma heeft 4 niveaus: Blue, Silver, Gold en Platinum. Naarmate je een niveau hoger gaat, geniet je van meer exclusieve voordelen.

OVER ONZE PARTNER

Delta Sky Miles

Europcar en Delta Air Lines zijn een partnerschap aangegaan om Delta SkyMiles-leden meer mogelijkheden te geven om mijlen te verdienen en te profiteren van een autoverhuurservice van topkwaliteit, waar ze ook naartoe reizen.

Verdien mijlen en bespaar geld met Europcar

Profiteer als SkyMiles lid van 10% korting op de internationale publieke tarieven van Europcar! Maar dat is nog niet alles! U kunt 60 mijlen per dag verdienen (max 30 dagen) in het hele netwerk van Europcar!

OVER ONZE PARTNER

Oman Air Sindbad

Europcar en het frequent flyer-programma Sindbad van Oman Air werken samen om Sindbad-leden 500 Miles aan te bieden voor elke in aanmerking komende huur.

Waarom vliegen met Oman Air?

Oman Air is de bekroonde luchtvaartmaatschappij van het Sultanaat van Oman en vliegt wereldwijd naar meer dan 50 bestemmingen in Azië, Europa, het Verre Oosten, het Indiase subcontinent, de Golf, het Midden-Oosten en Afrika. Of het nu voor vrije tijd of zaken is, een vakantie of een tussenstop, ontdek de betoverende natuurlijke landschappen, witte zandstranden, luxe hotels en de rijke en gastvrije cultuur van Oman.

Verdien Sindbad mijlen met Europcar

Als lid verdient u 500 Sindbadmijlen voor elke in aanmerking komende huur en een superieure autoverhuurervaring met Europcar.

Trein Partner

Ontdek onze aanbiedingen

OVER ONZE PARTNER

Thalys

Als klant van Thalys krijgt u exclusieve korting voor uw huurauto bij Europcar.

Kredietkaart Partners

Ontdek onze aanbiedingen

OVER ONZE PARTNER

Citibank

Exclusieve huurtarieven met korting en toegevoegde waardeservice!

OVER ONZE PARTNER

Diners Club

Profiteer van 10% korting op al uw huurauto's bij Europcar!

OVER ONZE PARTNER

HSBC

HSBC kaarthouders genieten van speciale voordelen wanneer ze huren bij Europcar!
HSBC is een van de grootste bank- en financiële dienstverleners ter wereld. Het internationale netwerk van HSBC omvat ongeveer 10.000 kantoren in 82 landen en gebieden in Europa, de regio Azië-Stille Oceaan, het Midden-Oosten en Afrika.
HSBC-klanten profiteren van speciale tarieven wanneer ze huren bij Europcar.
Het programma heeft 4 niveaus: Wit, Zilver, Goud en Platina. Naarmate je een niveau hoger gaat, kun je genieten van meer exclusieve voordelen.

OVER ONZE PARTNER

HDFC BANK

Profiteer van 10% korting met uw HDFC Bank Multicurrency Forex Plus Card