Verhuur Bestelwagen in Antwerpen,België

Verhuur Bestelwagen in Antwerpen,België

 

Ontdek locaties in Antwerpen

Huur een bestelwagen in Antwerpen met Europcar

Een wasmachine naar huis brengen, uw dochter helpen verhuizen of een aantal bureaus naar kantoor vervoeren: wat uw lading ook is, Europcar Antwerpen staat voor u klaar. Door een bestelwagen te huren transporteert u op een eenvoudige en vlotte manier uw spullen naar waar ze heen moeten. En met onze voordelige prijzen en transparante kosten huurt u het hele jaar door in alle vertrouwen een bestelwagen in Antwerpen.

Een bestelwagen huren in Antwerpen kan in onze vestiging de Schelle, ideaal gelegen op ongeveer 20 minuten van het hart van de stad.

Of u nu één dag een compacte bestelwagen nodig heeft om een grote aankoop op te halen, of een veel groter model voor enkele dagen om te verhuizen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij combineren flexibele korte- en langetermijnoplossingen met een wagenpark op maat van elke behoefte.

Van het Eilandje naar het Zuid of van Borgerhout naar Berchem: wat uw vertrek- of eindpunt ook is, door een bestelwagen te huren geraken u en uw spullen makkelijk waar u moet zijn.

Verhuizen in Antwerpen

Lijkt verhuizen u een onmogelijke opdracht? Europcar maakt het u makkelijk met onze flexibele en vlotte bestelwagenverhuur. Of u nu Antwerpen verlaat, naar Antwerpen gaat of een ander plekje gevonden heeft in de stad, dan vindt u bij ons steeds de perfecte oplossing. En voor een maximale flexibiliteit kunt u achteraf uw bestelwagen inleveren bij een Europcar-vestiging dicht bij uw bestemming, zodat u maar met een enkele rit rekening hoeft te houden.

Of u nu voor het eerst verhuist of een ervaren wereldreiziger bent, naar een nieuwe woning gaan kan een stresserende ervaring zijn waar heel wat bij komt kijken. In onze ultieme verhuisgids voor Antwerpen vindt u tal van hints en tips om alles vlot te laten verlopen. Bovendien helpen we u om de ruimte in uw voertuig optimaal te benutten dankzij onze laadgids voor bestelwagens.

Met een bestelwagen rijden is vrij eenvoudig zodra u de grootte van het voertuig gewoon bent. Neem wanneer u instapt even de tijd om de indeling en bediening te leren kennen, zodat u goed voorbereid bent voor uw rit. We geven u graag ook enkele tips:

  • Plan uw route en zorg dat er geen wegen in voorkomen die te smal zijn of niet geschikt zijn voor grote voertuigen.
  • Een bestelwagen heeft een grotere draaicirkel dan u misschien gewoon bent. Houd hier dus rekening mee bij het manoeuvreren en parkeren.
  • Rijd ook iets trager, zeker bij sterke wind.
  • Een zware lading heeft een impact op uw acceleratie- en remprestaties. Houd dus altijd voldoende afstand om te kunnen remmen.
  • Denk er ook om dat uw zicht beperkter is dan in een auto. Vaak beschikt u enkel over uw zijspiegels als er geen achteruitkijkspiegel is of als uw zicht wordt belemmerd door de lading.

Wanneer u voorbereid en ingeladen bent, kunt u vertrekken, genieten van de rit met uw huurbestelwagen en uitkijken naar het uitladen in uw nieuwe woning!

Kleine, middelgrote en grote bestelwagens huren

Wij beschikken over een wagenpark voor elke behoefte, zodat u bij Europcar in Antwerpen steeds verzekerd bent van de perfecte bestelwagen.

Voor kleinere klussen is de compacte Volkswagen Caddy met 2,9 m3 laadruimte de ideale keuze, of de wat grotere Volkswagen T6 met 5,8 m3 laadruimte. Grotere ladingen passen dan weer perfect in een Mercedes Sprinter of een Iveco 35S10.

De Iveco Pick-up biedt niet alleen heel veel ruimte, maar ook plaats voor zes passagiers, zodat u flink wat helpers kunt meenemen om de klus nog sneller klaar te krijgen! Ongeacht de klus, de grootte van uw lading of de af te leggen afstand, wij staan voor u klaar.

Wij zijn trots op onze positie als toonaangevende wereldwijde verhuurder van auto's, bestelwagens en vrachtwagens. Kijk voor meer info op onze bestelwagenverhuurpagina!

Toon meer Toon minder

Toplocaties in Antwerpen

Dit kan u mogelijk ook interesseren

Waarom huren bij Europcar?

Best gewaarborgde prijs

Krijg de beste tarieven

Loyaliteitsprogramma

Ontvang rewards

Beveiligd boekingssysteem

Bescherm uw gegevens

Topsteden in België

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in Antwerpen is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen Antwerpen nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: Antwerpen. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in Antwerpen dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.