Tot

25%

KORTING

Vier met ons mee: Boek direct, fijne feestdagen!

Grote familiebijeenkomsten beginnen hier! Ontvang tot 25% korting op autohuur als je rechtstreeks bij ons boekt. Moet je op reis om je naasten te zien? Geen probleem. Wij brengen je veilig waar je maar heen wilt. Extra kofferruimte nodig voor cadeaus en slaapspullen? Wil je de nieuwste technologie om de kinderen bezig te houden? Wij hebben de perfecte auto voor elke reis en elk budget. Het is gemakkelijk om de extra's die je nodig hebt toe te voegen aan je online boeking. Boek direct bij ons om tijd te besparen en te garanderen dat je de beste prijs krijgt voor extra bestuurders, hoezen of winteruitrusting.
Geen verborgen kosten
24u bijstand
Brede keuze aan voertuigen
24/7 service

Terms & conditions

  • Aanbod beschikbaar onder de specifieke voorwaarden hieronder voor afhalingen tussen 16/11/2023 en 31/08/2024 inbegrepen.
  • Aanbod beschikbaar tussen 16/11/2023 en 27/11/2023, op alle voertuigcategorieën van Europcar die geplaatst zijn op de speciale actiepagina op de internetsites van Europcar (www.europcar.com, www.europcar.be) en op de mobiele sites van Europcar (www.europcar.com, www.europcar.be).
  • Aanbod onder voorbehoud van beschikbaarheid van voertuigen.
  • Aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen of speciale acties.
  • Het percentage van de korting wordt op basis van de niet-gereduceerde prijs (dwz de referentieprijs) berekend - invullen van dezelfde selectiecriteria (bijvoorbeeld: datums, bestemming, auto's, enz ...) op de homepagina van de volgende Europcar's Internet website: www.europcar.be/nl. Het weergegeven tarief, beschikbaar op deze pagina, omvat de korting.
  • Promotie is niet van toepassing op de aanbevolen extras
  • Huren zijn ondergeschikt aan Europcar Algemene Huurvoorwaarden en specifieke Huurvoorwaarden van toepassing op het moment van de huur in het land van verhuur.