Luxe Autoverhuur: Geef uzelf een rit om nooit te vergeten!

Kies voor Selection van Europcar! Huur een luxe auto

Soms is de reis belangrijker dan de bestemming. Kies dus voor een onvergetelijke ervaring, waar u ook heengaat en verwen uzelf met een buitengewone rit! Geniet prinsheerlijk aan het stuur van een BMW-SUV, laat u meevoeren door de elegante lijnen van een sportieve Mercedes-cabrio of droom weg in de geraffineerde luxe van een Mercedes-coupé.
Met Europcar kiest u uw favoriete luxewagen uit een grote selectie topmodellen van 's werelds meest prestigieuze merken – vervaardigd met de passie waar u recht op hebt. Bovendien kiest u met Selection het model waarmee u wilt rijden, niet de categorie. Waar wacht u nog op? Ga voor Selection!

GA VERDER

Auto's per Type!

Ontdek hier ons aanbod aan luxe auto's per modellen!
Ontdek

VERPLAATS OVERAL

Auto's per Merken!

Ontdek ons aanbod aan luxe auto's per merken!
Ontdek

Waarom is Selection van Europcar de juiste keuze?

Voor die belangrijke zakenmeeting gaat u natuurlijk voor Jaguars typische combinatie van topprestaties en Britse stijl en elegantie. Voor uw rondreis door Europa vertrouwt u op de tijdloze klasse van Mercedes of tast u uw grenzen af met een krachtige Range Rover.
Beleef het unieke gevoel van vrijheid met een sublieme Porsche, een geraffineerde Audi of een leuke Mini Cooper! Of u nu kiest voor vrijheid, veiligheid, passie of prestaties, bij ons vindt u een luxewagen op maat van uw wensen, visie en reis. Voor elke bijzondere gelegenheid weet Europcar perfect hoe u uw bestemming kunt bereiken.
Als Europcar Selection-klant mag u rekenen op de Priority-service in onze vestigingen en op de allerbeste dienstverlening in de sector. Zodra uw wagen klaar is, neemt een van onze ervaren medewerkers de tijd om u te informeren over de verschillende functies. We willen immers dat u volop kunt genieten van uw luxewagen en in geen tijd onderweg bent!
Of u nu een zakenreis plant, of gewoon een wagen nodig hebt voor een luxeweekendje – wij bieden u prestigieuze auto's in de meeste grote Europcar-vestigingen in Europa en Australië. U vindt Europcar

Luxueuze Ervaring

Wanneer u kiest voor een wagen van Europcar Selection, mag u rekenen op een luxueuze ervaring van het begin tot het einde! U huurt niet enkel een premiumwagen voor uw zakelijke meeting, uw idyllische gezinsvakantie of uw fantastische roadtrip, u krijgt bovendien een premiumservice, van de selectie van de auto tot het moment dat u uw bestemming bereikt.

Een uitgebreid assortiment prestigewagens

Europcar biedt u een uitgebreid assortiment prestigewagens, vervaardigd door beroemde constructeurs voor wie prestaties, schoonheid en comfort voorop staan. Of u nu gaat voor een Audi A5, een Mercedes Class E of een Porsche Cayenne, u hebt de touwtjes in handen en kiest het premiummodel dat het beste aansluit bij uw behoeften.

Kies voor uw wagen

Vraag zeker het specifieke model dat u wenst wanneer u boekt. Zo weet u dat uw rit precies zal bieden wat u ervan verwacht! Met Europcar beschikt u over 65 jaar ervaring in autoverhuur van de hoogste kwaliteit en een passie voor onvergetelijke momenten! Wat u bestemming ook is in Europa, Europcar brengt u erheen in stijl!