Verhuur Bestelwagen in Luik,België

Verhuur Bestelwagen in Luik,België

 

Ontdek locaties in Luik

Huur een bestelwagen in Luik met Europcar

Of u nu een grote lading wilt vervoeren van Laveu naar Les Vennes of een zetel van Sart Tilmant naar Saint-Nicolas, bij Europcar in Luik vindt u de perfecte bestelwagen. Onze selectie bestel- en vrachtwagens kan zowat elke klus aan en dankzij onze eenvoudige en vlotte service bent u in geen tijd onderweg.

De Europcar-vestiging in Luik bevindt zich op slechts 15 minuten rijden van het centrum in de Verte Voie, een zijstraat van de Rue Ernest Solvay, waarlangs u vlot de snelwegen en het stadscentrum bereikt voor het vervolg van uw rit.

Wilt u snel even iets vervoeren in de stad? Kies dan voor onze huuropties per uur of per dag. Als u uw bestelwagen wat langer nodig heeft, dan kunt u hem eenvoudigweg meerdere dagen, een week of nog langer huren. Bovendien kunt u uw bestelwagen inleveren bij een Europcar-vestiging dicht bij uw bestemming in plaats van terug te keren naar de huurlocatie. Zo wordt alles nog eenvoudiger.

Het hele jaar door voordelige prijzen, geen verborgen kosten, flexibele korte- en langetermijnhuur, kortom: het perfecte plaatje.

Verhuizen in Luik

Overweegt u een nieuwe woning? Verhuist oma naar een handig appartement in de stad? Of gaat uw tiener studeren aan de universiteit?

We weten dat verhuizen stresserend kan zijn, maar er bestaan oplossingen om dat te vermijden. Of u nu verhuist naar de andere kant van de straat, de andere kant van de stad of van Luik naar Lokeren, met de bestelwagens van Europcar verloopt alles probleemloos.

Onze verhuisgids helpt u om alles goed te plannen en u voor te bereiden op de grote dag. We hebben ook hints en tips voor u gebundeld om uw spullen optimaal in te laden. U wilt immers niet aankomen met gebroken glazen, servies en een beschadigde televisie!

Heeft u nog nooit met een bestelwagen gereden? Met uw gehuurde bestelwagen rijden in en om Luik of in de rest van België is eenvoudig wanneer alles goed ingeladen is. Als u naar de andere kant van de stad moet, houd dan rekening met straten in het centrum die niet bedoeld zijn voor grotere voertuigen of obstakels zoals lage bruggen.

Heeft u een langere rit voor de boeg? Plan dan zeker uw route en zorg ervoor dat alle wegen geschikt zijn voor grote voertuigen. Enkele verschillen met een gewone wagen zijn de grotere remafstand wanneer uw bestelwagen volgeladen is, de grotere draaicirkel, de grootte bij het parkeren en het minder goede zicht naar achteren als u geen achteruitkijkspiegel heeft of uw zicht wordt belemmerd door uw lading.

Wanneer u daar allemaal rekening mee houdt en al uw spullen ingeladen zijn, bent u klaar om te vertrekken!

Kleine, middelgrote en grote bestelwagens huren

Onze selectie bestel- en vrachtwagens staat klaar om u bij elke klus te helpen. Grote tafel vervoeren? Een Mercedes Sprinter klaart de klus met gemak. Een hele lading bureaus voor het nieuwe kantoor? Dan heeft u de Iveco 35S10 van 12 m³ nodig. En voor grote klussen, zoals wanneer u verhuist, biedt een Iveco Daily Box van 18 m3 u alle laadruimte die u nodig heeft.

Ons assortiment bestelwagens biedt een oplossing voor al uw behoeften, zodat u uw spullen vlot van punt A naar punt B kunt transporteren, waarheen de rit ook gaat.

Wij zijn trots op onze positie als toonaangevende wereldwijde verhuurder van auto's, bestelwagens en vrachtwagens. Kijk voor meer info op onze bestelwagenverhuurpagina!

Toon meer Toon minder

Toplocaties in Luik

Dit kan u mogelijk ook interesseren

Waarom huren bij Europcar?

Best gewaarborgde prijs

Krijg de beste tarieven

Loyaliteitsprogramma

Ontvang rewards

Beveiligd boekingssysteem

Bescherm uw gegevens

Topsteden in België

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in Luik is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen Luik nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: Luik. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in Luik dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.