Welk type voertuig?

Europcar Autoverhuur

Auto's huren bij Europcar

 Europcar is een van de wereldleiders op het gebied van autoverhuur en biedt een breed scala aan voertuigen aan. Dat betekent dat u bij ons altijd een geschikt voertuig vindt, waar u ook heen gaat! U vindt Europcar hier in België en in meer dan 160 landen over de hele wereld. Met duizenden vestigingen op goed bereikbare locaties in zowel populaire steden als rustigere buitenwijken, kunt u ons eigenlijk niet missen. Europcar heeft 23 verhuurbedrijven, inclusief luchthavens zoals Brussel Zaventem, treinstations zoals Brussel Zuid en grote steden zoals Charleroi, Antwerpen, Luik en Bergen.

Best gewaarborgde prijs

Krijg de beste tarieven

Loyaliteitsprogramma

Ontvang rewards

Beveiligd boekingssysteem

Bescherm uw gegevens

Huur per dag, week of maand

Flexibele huurperiode

Hoe huurt u een auto bij Europcar?Een huurauto reserveren kan niet gemakkelijker zijn! Selecteer gewoon de datum en tijd waarop u uw auto wilt ophalen en afleveren, selecteer uw voertuig en u bent klaar om op pad te gaan. Om u het leven nog wat gemakkelijker te maken, kunt u uw auto ook bij elk van onze vestigingen afleveren, ongeacht waar u de auto hebt opgehaald.

Vergeet niet een kijkje te nemen op onze nieuwsbrief en krijg al eerste alle aanbiedingen en nieuws.

newsletter-sign-up.png?h=250

Kort of lang huren

Om ervoor te zorgen dat uw reis soepel verloopt, kunt u bij ons zo lang als u wilt een auto huren. Een weekendje weg en dus voor een dag of twee een auto nodig? Geen probleem, met onze dagelijkse verhuurservice kunt u in een mum van tijd de weg op. Een populaire optie is onze wekelijkse autoverhuur, perfect voor een rondreis of vakantie met het gezin. Zoekt u een auto voor langere tijd, maar wilt u geen auto kopen, overweeg dan onze maandelijkse autoverhuur.

Verhuur van luxewagens, SUV's en personenwagens

Het wagenpark van Europcar bestaat uit diverse nieuwe modellen huurauto's. Deze gaan van compacte en zuinige stadsauto's tot grotere 4x4's die plaats bieden aan hele gezinnen en hun bagage. Naast de basismodellen bieden we ook terreinwagens, milieuvriendelijke wagens en luxewagens aan voor wie net dat beetje extra zoekt. Wat u ook nodig hebt, we hebben een auto die bij u past.