Europcar Autoverhuur

Auto's huren bij Europcar

 Europcar is een van de wereldleiders op het gebied van autoverhuur en biedt een breed scala aan voertuigen aan. Dat betekent dat u bij ons altijd een geschikt voertuig vindt, waar u ook heen gaat! U vindt Europcar hier in België en in meer dan 160 landen over de hele wereld. Met duizenden vestigingen op goed bereikbare locaties in zowel populaire steden als rustigere buitenwijken, kunt u ons eigenlijk niet missen. Europcar heeft 23 verhuurbedrijven, inclusief luchthavens zoals Brussel Zaventem, treinstations zoals Brussel Zuid en grote steden zoals Charleroi, Antwerpen, Luik en Bergen.
Best gewaarborgde prijs
Krijg de beste tarieven
Loyaliteitsprogramma
Ontvang rewards
Beveiligd boekingssysteem
Bescherm uw gegevens
Huur per dag, week of maand
Flexibele huurperiode

Hoe huurt u een auto bij Europcar?


Een huurauto reserveren kan niet gemakkelijker zijn! Selecteer gewoon de datum en tijd waarop u uw auto wilt ophalen en afleveren, selecteer uw voertuig en u bent klaar om op pad te gaan. Om u het leven nog wat gemakkelijker te maken, kunt u uw auto ook bij elk van onze vestigingen afleveren, ongeacht waar u de auto hebt opgehaald.
Vergeet niet een kijkje te nemen op onze nieuwsbrief en krijg al eerste alle aanbiedingen en nieuws.
newsletter-sign-up.png?h=250

Autoverhuur op lange en korte termijn

Om ervoor te zorgen dat uw reis soepel verloopt, kunt u bij ons een auto huren zo lang als u wilt. Heeft u een auto nodig voor een dag of twee om u een weekend op weg te gaan? Geen zorgen, met onze dagelijkse huurservice bent u in een mum van tijd op weg.
Of u nu een auto wilt huren voor een weekend of voor een langere periode, Europcar biedt u de mogelijkheid om een auto te huren per periode, zodat u uw wensen kunt aanpassen aan uw verblijf.
Een meer populaire optie is onze wekelijkse auto huren, deze verhuur zijn precies goed voor een familie road trip of vakantie. Als u op zoek bent naar een auto voor een langere periode, maar u wilt zich niet vastleggen op de aankoop van een auto, probeer dan onze maandelijkse huur.
Meer weten

Verhuur van luxewagens, SUV's en personenwagens

De vloot van Europcar huurauto's omvat een verscheidenheid aan nieuwe modellen. Deze variëren van compacte en zuinige stadsauto's tot grotere 4x4's die plaats bieden aan het hele gezin en hun bagage. Naast de basismodellen bieden we ook all terrain, milieuvriendelijke en luxemodellen voor wie op zoek is naar dat beetje extra. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben een auto die bij u past.
Ontdek de huurautovloot van Europcar en vind een voertuig op basis van het merk, de grootte of het aantal zitplaatsen. U zult gegarandeerd een auto vinden die aan uw behoeften voldoet.
Meer weten

Reis nog efficiënter met onze extra diensten

Wij bieden extra diensten aan om uw voertuig uit te rusten of te beschermen om uw verblijf en ervaring bij ons te vergemakkelijken. Ga met een gerust hart op vakantie!
Meer weten
Meer ruimte nodig? Ontdek het ruime aanbod bestelwagens van Europcar.