Een auto of bestelwagen huren bij Europcar Bergen Maisières SHAPE

Een auto of bestelwagen huren bij Europcar Bergen Maisières SHAPE

 
rue grande 193 a,
7020 maisieres
Belgique
???global.stationMapAlt???
N : 50º 29' 31.56" E : 3º 58' 19.56"

Huur een auto of bestelwagen bij Europcar Bergen Maisières SHAPE

Op bezoek in België en op zoek naar een degelijk voertuig om vlot van A naar B te rijden? Met een huurwagen van Europcar Bergen Maisières SHAPE kunt u meteen de baan op. Onze vestiging ligt zo’n 70 kilometer ten zuidoosten van Brussel in Maisières, vlak bij Bergen, op een boogscheut van SHAPE – het NAVO-hoofdkwartier in België.

Hoe een wagen huren bij Europcar Bergen Maisières SHAPE

Of u nu Bergen wilt verkennen, Brussel wilt bezoeken of door wilt rijden naar steden als Antwerpen of Gent, bij ons vindt u de ideale oplossing. We bieden een ruime keuze: van kleine, compacte modellen als de Peugeot 308 tot gezinsvriendelijke alternatieven als de Peugeot 3008. Bekijk dus snel ons uitgebreide wagenpark en boek in drie eenvoudige stappen. Al onze wagens zijn veilig, betrouwbaar en goed onderhouden en kunnen naar wens voor een korte of lange periode worden gehuurd.

Daarnaast vindt u bij ons ook bestelwagens van topmerken. Zo is de Iveco Box ons populairste model voor klussen als verhuizen. Onze bestelwagens kunnen ook gebruikt worden voor professionele doeleinden.

Ontdek Bergen Maisières en omstreken met de wagen

Sinds Bergen in 2015 Culturele Hoofdstad van Europa werd, is het een populaire toeristische bestemming geworden met heel wat prachtige sites die u het beste met de wagen verkent. Topbezienswaardigheden zijn het Mons Memorial Museum, dat u meer inzicht geeft in de twee wereldoorlogen, en de scheepslift van Strépy-Thieu, een vernuftige technologische constructie.

Hebt u zin om er verder opuit te trekken? De Belgische hoofdstad ligt op slechts een uurtje rijden. Brussel telt tal van bezienswaardigheden, waaronder de Grote Markt, de kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele, het koninklijk paleis – de officiële verblijfplaats van de Belgische koninklijke familie – en de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België. Een ander ongewoon, maar onvergetelijk monument is het Atomium: een 102 meter hoge constructie in aluminium en roestvrij staal, ontworpen door architect André Waterkeyn voor de Wereldtentoonstelling van 1958.

Wilt u nog verder rondtoeren in België? Antwerpen is een prachtige havenstad ten noorden van Brussel, met een rijke en boeiende geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. U kunt ook naar het noordwesten trekken om Gent te bezoeken, een bruisende universiteitsstad met een autovrij stadscentrum die bekendstaat om zijn middeleeuwse architectuur.

Rijden in Bergen Maisières

In België wordt rechts gereden en links ingehaald. De wegen zijn over het algemeen goed onderhouden en correct bewegwijzerd. Als u naar Brussel gaat, houd er dan rekening mee dat het verkeer in de Europese Wijk nogal druk kan zijn en voorzie voldoende tijd om op uw bestemming te raken.

In Bergen en Brussel kunt u parkeren langs de straat. De parkeertijd is echter vaak beperkt en parkeren is betalend. Kijk dus uit naar parkeermeters en probeer de instructies goed te volgen. In het centrum van Brussel kunnen de parkeertarieven oplopen. Daarom maakt u beter gebruik van een van de acht gratis park-and-rides aan de rand van de stad, bijvoorbeeld aan Roodebeek of in Kraainem.

Verken België in uw eigen tempo

Wanneer u een wagen huurt bij Europcar Bergen Maisières SHAPE, bevindt u zich op het ideale vertrekpunt om deze prachtige Belgische stad en de omgeving in uw eigen tempo te verkennen. Zonder stress of tijdsdruk! Onze Europcar-vestiging bevindt zich op rijafstand van Brussel en van havensteden als Antwerpen en Gent met hun rijke middeleeuwse verleden. Dat wordt dus een goed gevulde planning!

Voertuigen op deze locatie

Bent u op zoek naar een compacte wagen voor korte trips door de stad of naar een ruime SUV om uitgebreid door België te toeren? Bij ons vindt u precies wat u nodig hebt! Ons uitgebreide wagenpark bestaat uit nieuwe, goed onderhouden, veilige en degelijke auto’s en bestelwagens die u vlot van A naar B brengen. Boek vandaag nog online in drie eenvoudige stappen.

Wij zijn trots op onze positie als toonaangevende Europese autoverhuurder. Kijk voor meer info op onze autoverhuurpagina!

Toon meer Toon minder

Openingstijden

Ma
Normale uren
08:30 - 12:30
13:00 - 17:00
Di
Normale uren
08:30 - 12:30
13:00 - 17:00
Woe
Normale uren
08:30 - 12:30
13:00 - 17:00
Do
Normale uren
08:30 - 12:30
13:00 - 17:00
Vr
Normale uren
08:30 - 12:30
13:00 - 17:00
Zat
Normale uren
Gesloten
Zon
Normale uren
Gesloten

Waarom huren bij Europcar?

Best gewaarborgde prijs

Krijg de beste tarieven

Loyaliteitsprogramma

Ontvang rewards

Beveiligd boekingssysteem

Bescherm uw gegevens

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in Bergen-Maisieres is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen Bergen-Maisieres nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: Bergen-Maisieres. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in Bergen-Maisieres dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.

Topsteden in België