Kies extra opties en verzekering zonder uw budget te buiten te gaan

Hebt u extra's nodig bij uw huurauto? Van een aantal brandstofopties tot kinderzitjes of de keus om een extra chauffeur toe te voegen in ons Explorerspakket, bij ons kan het. U kiest de optionele extra's die u wilt, zoals winterbanden (bekijk het winterpakket eens) of een extra bescherming. Wij bieden al het extra's dat u nodig hebt voor een ontspannen reis.

Bescherming voor huurauto's

Kies uit onze verschillende beschermingspakketten voor extra dekking:
  • Basis verzekering – dekt diefstal en schade door een botsing
  • Medium verzekering – diefstal, schade door een botsing, schade aan voorruit, spiegel, koplamp en banden en persoonlijk letsel(*)
  • Premium verzekering – al het bovenstaande plus persoonlijke bezittingen(*) en de optie om het eigen risico tot nul terug te brengen
(*) niet beschikbaar in het VK

Brandstofopties

Soms kunt u maar moeilijk een benzinestation in de buurt van de vestiging waar u uw auto inlevert vinden om uw huurauto met een volle tank terug te brengen. Waarom haalt u de onzekerheid niet weg door voor onze optie van een volle tank te kiezen? U betaalt eenvoudig vooraf voor het vullen van de tank en levert de auto aan het einde van de huurperiode in zonder eerst te tanken.

Explorers

Met het Explorerspakket kunt u:
  • Een GPS huren zodat u niet afhankelijk bent van uw smartphone, nooit de weg kwijtraakt en altijd op tijd bij uw bestemming aankomt.
  • Een extra chauffeur toevoegen zodat u niet alleen hoeft te rijden en fris op uw bestemming aankomt.
Explorers geeft u flexibiliteit.

Autohuur voor Jonge Bestuurder

Het is vaak moeilijk om een auto te huren als u jonger bent dan 26, maar niet bij Europcar. Controleer de voorwaarden in het land waar u een auto huurt en betaal een kleine meerprijs, dat is alles. Met onze concurrerende tarieven openen we voor jonge bestuurders de deuren naar een huurauto.

Autohuur voor gezinnen

Uw eigen kinderzitjes meenemen is lastig en kan kostbaar zijn. We bieden een scala aan kinderzitjes om mee te huren met uw auto, zodat u weer iets van uw lijst kunt afstrepen. Huur een kinderzitje dat voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden en u hoeft zich alleen maar met de rest van de bagage voor uw kinderen bezig te houden!