Een wagen huren in België

Een wagen huren in België

 

Ontdek locaties in

Europcar in België

België is precies 30.528 vierkante kilometer groot en vormt daardoor de perfecte bestemming voor een autovakantie. Waarom zou u immers één bestemming kiezen wanneer u er in alle comfort meerdere kunt aandoen in een wagen of busje van Europcar? België grenst aan Frankrijk, Luxembourg, Duitsland en Nederland en kan bogen op tal van kleurrijke en eclectische steden zoals Luik en Charleroi die het bezoeken meer dan waard zijn.

De Belgische hoofdstad Brussel is als hart van de Europese instellingen en belangrijke zakenstad een van de populairste bestemmingen. Ongeacht of u in de hoofdstad of daarbuiten verblijft, in België vindt u 26 Europcar-vestigingen die stuk voor stuk bijzonder handig gelegen zijn.

Specifieke aanbiedingen en voordelen voor Europcar-huurwagens in België

Kiest u voor Europcar Belgium, dan kunt u gebruikmaken van verschillende bijzondere voordelen.

Het Selection -aanbod van Europcar Belgium bestaat uit uiterst verfijnde wagens, van cabrio's en luxewagens als de Bentley Flying Spur tot terreinwagens als de Mercedes-Benz ML en de Audi Q5.

Europcar is er zo van overtuigd u de beste huurauto te kunnen bieden voor de beste prijs dat u het verschil terugbetaald krijgt als u de wagen ergens goedkoper vindt.

Ontdek ook Europcars internationale Privilege-getrouwheidsprogramma , dat uit vier niveaus bestaat: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite en Privilege Elite VIP. Als u bij ons huurt, levert het Privilege-getrouwheidsprogramma u punten op. Telkens als uw niveau verhoogt, krijgt u met Privilege bovendien een weekend gratis een wagen.

Rijden in België

In België kunt u een wagen huren met een rijbewijs uit een land van de EU of de EER. Pas wel op waar u inhaalt, want op sommige plaatsen is dat verboden, zoals op kruispunten, verkeersdrempels en zebrapaden.

In zones voor betalend parkeren vindt u parkeermeters of automatische toestellen met verschillende betaalmethodes. Deze zones worden vaak met blauwe markeringen aangeduid.

Op dit ogenblik hoeft er geen tol betaald te worden op de Belgische snelwegen.

De maximumsnelheid op snelwegen en expreswegen bedraagt 120 km/u. Buiten de bebouwde kom bedraagt de snelheid 90 km/u in Wallonië en Brussel en 70 km/u in het Vlaams Gewest.

Binnen de bebouwde kom is de maximumsnelheid 50 km/u, en 20 km/u in woonwijken.

Voertuigen op deze locatie

Door de compacte grootte van België kunt u door een wagen te huren heel veel van het land zien. De beschikbare wagens bij Europcar Belgium variëren van populaire modellen als de VW Polo, de Opel Corsa of de Fiat 500 tot luxewagens als de Audi A3, de Mercedes B-klasse, de Jeep Renegade of bestelwagens en busjes zoals de Peugeot Expert, de Iveco Box en de Opel Vivaro 2.0-negenzitter.

Wat u zeker niet mag missen als u in België rijdt

België grenst aan Frankrijk, Nederland, Duitsland en Luxemburg en ligt op het kruispunt van verschillende culturen. Steden die u zeker niet mag missen, zijn het trendy Antwerpen, het heerlijk pittoreske Gent en Dinant in de diep ingesleten Maasvallei. Met zijn beroemde kunstmusea en historische gebouwen is ook hoofdstad Brussel een absolute must. Ten zuiden van Brussel vindt u ook Nijvel, waar zich een van de oudste abdijen van Europa bevindt, ontstaan in 648!

Wij zijn trots op onze positie als toonaangevende Europese autoverhuurder. Kijk voor meer info op onze autoverhuurpagina!

Toon meer Toon minder

Toplocaties in België

Dit kan u mogelijk ook interesseren

Topsteden in België

Toplanden

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in België is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen België nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: België. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in België dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.