Een wagen huren in de VS

Een wagen huren in de VS

 

Ontdek locaties in

Europcar in de VS

De Verenigde Staten zijn niet toevallig een van de populairste toeristische bestemmingen ter wereld. Het diverse land biedt eindeloze mogelijkheden, van strandvakanties en citytrips tot avontuurlijke reizen en roadtrips. Met wel doel u ook op reis gaat, Europcar helpt u graag op weg, of u nu uw droom waarmaakt en het land doorkruist via Route 66, een metropool als Chicago of New York bezoekt of van strand naar strand rijdt langst de oostkust.

Verspreid over de VS vindt u 46 Europcar-vestigingen, voornamelijk op de grote Amerikaanse luchthavens. Door uw wagen op een internationale luchthaven te huren begint de reis zodra u geland bent. Praktische luchthavenvestigingen van Europcar vindt u zowel in Miami , Los Angeles , Orlando , New York als San Francisco .

Rijden in de VS

In de VS wordt rechts gereden.

Om in Amerika te rijden hebt u een internationaal rijbewijs nodig en een identiteitsbewijs met foto of een paspoort.

Elke Amerikaanse staat heeft eigen regels, maar er zijn ook aan aantal algemene regels die overal in de Verenigde Staten van toepassing zijn.

In de meeste staten bedraagt de maximumsnelheid 65 mile per uur (110 km/u). Op veel plaatsen wordt de snelheid gecontroleerd met behulp van flitscamera's of manuele meettoestellen. De maximumsnelheid in de buurt van scholen bedraagt 25 mile per uur (40 km/u) of zelfs 15 mile per uur (25 km/u) op drukke momenten.

Rijden onder de invloed van alcohol wordt zwaar beboet in de VS. Ook sms'en achter het stuur is verboden. Vermijd dus om uw telefoon te gebruiken wanneer u aan het rijden bent.

De Verenigde Staten zijn een groot land, met uitgestrekte afgelegen gebieden. Plan uw traject zorgvuldig en houd daarbij rekening met de afstand, tankstations en rustplaatsen onderweg.

In de VS met Europcar

Droomt u al lang van een roadtrip doorheen Amerika? Wie in de VS een wagen huurt bij Europcar, heeft tal van mogelijkheden, hoe lang of hoe kort de reis ook is. Van compacte stadswagens als een Toyota Yaris of Nissan Versa tot grotere modellen voor gezinsvakanties, zoals de populaire Kia Forte of een Hyundai Santa Fe voor meer beenruimte.

Wat u zeker niet mag missen als u in de VS rijdt

Geen evidente keuze! De Verenigde Staten zijn niet alleen zeer groot, maar ook bijzonder divers en bieden dan ook tal van bestemmingen van absolute wereldklasse. Maak een roadtrip door Californië van Los Angeles tot de glamoureuze Strip in Las Vegas , en trek vandaar verder richting de adembenemende Grand Canyon. Zes uur ten noorden van LA ligt San Francisco met zijn legendarische brug. Hebt u het meer voor stranden? Rijd dan langs de oostkust, waar de gouden stranden van Miami en Florida op u liggen te wachten. In New Orleans en Austin vindt u de echte gastvrijheid en het heerlijke 'soul food' van het Amerikaanse zuiden. En dan hebben we het nog niet over Chicago en Lake Michigan, en natuurlijk ook New York met zijn talloze bezienswaardigheden. Elk van deze beroemde bestemmingen garandeert u een onvergetelijke ervaring en moet u gewoonweg ooit eens bezocht hebben.

Wij zijn trots op onze positie als toonaangevende Europese autoverhuurder. Kijk voor meer info op onze autoverhuurpagina!

Toon meer Toon minder

Toplocaties in Verenigde Staten van Amerika

Topsteden in Verenigde Staten van Amerika

Toplanden

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in Verenigde Staten van Amerika is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen Verenigde Staten van Amerika nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: Verenigde Staten van Amerika. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in Verenigde Staten van Amerika dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.