Een wagen huren in Duitsland

Een wagen huren in Duitsland

 

Ontdek locaties in

Europcar in Duitsland

Met 357.021 vierkante kilometer is Duitsland een van de grootste landen van Europa. En met zijn rijke geschiedenis, uitgestrekte bossen, sprookjeskastelen en legendarische bierfestivals beschikt Duitsland over cultuur en landschappen die veel diverser zijn dan u denkt. Een wagen huren is de perfecte manier om te genieten van de verbluffende omgeving.

Europcar Germany telt 451 vestigingen, het grootste aantal in Europa. Doordat ze bovendien verspreid zijn over het hele land, kunt u uw huurwagen oppikken ongeacht of u aankomt in hoofdstad Berlijn, in Hamburg in het noorden of München in het zuiden. Ook buiten de grote steden zijn er honderden locaties waar u een Europcar-vestiging vindt, ongeacht uw bestemming.

Specifieke aanbiedingen en voordelen voor Europcar-huurwagens in Duitsland

Europcar Privilege is ons gratis internationale getrouwheidsprogramma en bestaat uit vier niveaus: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite en Privilege Elite VIP. Het programma levert punten op die u kunt verdienen door een wagen te huren in wel 140 landen overal ter wereld. Bovendien krijgen u als Privilege-lid een weekend lang gratis een wagen zodra u drie keer een wagen hebt gehuurd tegen de algemene tarieven.

U kunt nu een voertuig boeken in een paar klikken, uw boeking beheren en genieten van onovertroffen aanbiedingen van uw mobiele telefoon, hetzij op de Europcar mobiele site of op onze nieuwe App voor Iphone, Android en tablet.

Rijden in Duitsland

In Duitsland kunt u een wagen huren met een rijbewijs uit een land van de EU of de EER. Internationale rijbewijzen worden ook aanvaard, maar zijn wettelijk niet vereist.

Particulieren hoeven geen tol te betalen op de Duitse wegen.

Inhalen gebeurt links, behalve in enkele uitzonderlijke gevallen. Zo mag u een tram rechts inhalen, tenzij er onvoldoende plaats is. Dan haalt u links in.

Parkeren is verboden binnen vijf meter afstand van een zebrapad of kruispunt, binnen tien meter van verkeerslichten en binnen vijftien meter van een bushalte.

De maximumsnelheid voor particuliere en andere voertuigen op snelwegen en expreswegen bedraagt 130 km/u. Op andere wegen bedraagt de maximumsnelheid 100 km/u.

Voertuigen op deze locatie

Duitsland telt zowel plattelands- als stadsomgevingen en de Europcar-vloot biedt voor beide de ideale oplossing. Van huurwagens als de VW Golf, de Polo of de Smart die perfect zijn voor citytrips of kleine groepen, tot stijlvolle luxewagens als de Mercedes C-klasse, de Audi A3 en bestelwagens als de Mercedes Sprinter, de VW Caddy of de VW Crafter als u veel ruimte nodig hebt. Een auto of bestelwagen huren in Duitsland was nog nooit zo gemakkelijk.

Wat u zeker niet mag missen als u in Duitsland rijdt

Duitsland kan bogen op heel wat bijzonder mooie natuur, van de Alpen en de Bodensee tot de Rijnvallei. En dan vergeten we nog de sublieme kastelen in dichtbeboste gebieden. Ook op cultureel vlak biedt Duitsland absolute toppers, zoals de Berlijnse Muur, het kasteel van Frankenstein in Mühltal, het barokslot Linderhof en de prachtig aan de rivier gelegen stad Heidelberg. Een overvloed aan keuzemogelijkheden dus wanneer u uw bezoek aan Duitsland plant met Europcar!

Wij zijn trots op onze positie als toonaangevende Europese autoverhuurder. Kijk voor meer info op onze autoverhuurpagina!

Toon meer Toon minder

Toplocaties in Duitsland

Dit kan u mogelijk ook interesseren

Topsteden in Duitsland

Toplanden

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in Duitsland is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen Duitsland nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: Duitsland. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in Duitsland dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.