Een wagen huren in Frankrijk

Een wagen huren in Frankrijk

 

Ontdek locaties in

Europcar in Frankrijk

Een wagen huren in Frankrijk biedt u de kans om te genieten van ongelooflijk diverse landschappen, van de adembenemende stranden aan de Franse Rivièra tot de bergdorpen in de Alpen en de romantische lavendelvelden van de Provence. Of u nu naar Frankrijk trekt voor zaken of vakantie, Europcar heeft een geschikte wagen voor u. En reist u met het hele gezin, dan hebben we zowel grotere modellen, luxewagens als busjes voor u beschikbaar.

Europcar France telt verspreid over het land 365 vestigingen, maar ook op Martinique of in Ajaccio op het prachtige eiland Corsica kunt u bij ons terecht. Vliegt u naar Frankrijk? Dan kunt u uw Europcar-wagen ophalen in grote luchthavens als Parijs CDG Luchthaven , Nice Cote d’Azur en Lyon Saint Exupéry en bent u meteen na de landing onderweg.

Specifieke aanbiedingen en voordelen voor Europcar-huurwagens in Frankrijk

Europcar-klanten kunnen gebruikmaken van heel wat extra voordelen wanneer ze een wagen huren in Frankrijk.

Europcar Privilege is ons gratis internationale getrouwheidsprogramma en bestaat uit vier niveaus: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite en Privilege Elite VIP. Het programma levert punten op die u kunt verdienen door een wagen te huren in wel 140 landen overal ter wereld. Bovendien krijgen u als Privilege-lid een weekend lang gratis een wagen zodra u drie keer een wagen hebt gehuurd tegen de algemene tarieven.

U kunt nu een voertuig boeken in een paar klikken , uw boeking beheren en genieten van onovertroffen aanbiedingen van uw mobiele telefoon, hetzij op de Europcar mobiele site of op onze nieuwe App voor Iphone, Android en tablet.

Rijden in Frankrijk

In Frankrijk wordt aan de rechterkant van de weg gereden. Op kruispunten geeft u voorrang aan voertuigen die van rechts komen.

Het is in Frankrijk verboden om te rijden met een headset of koptelefoon, ongeacht of u naar muziek luistert of telefoneert. Wordt u betrapt, dan bedraagt de boete 135€.

In Frankrijk zijn de volgende maximumsnelheden van toepassing: 130 km/u op de snelwegen, 110 km/u op expreswegen, 90 km/u op andere wegen en 50 km/u in de bebouwde kom.

Bij nat weer ligt de maximumsnelheid op de snelweg 20 km/u lager dan bij droog weer. Bedraagt de zichtbaarheid minder dan 50 meter, dan is de maximaal toegelaten snelheid 50 km/u op alle wegen.

In Frankrijk met Europcar

Op vakantie met het gezin? Op zakenreis? Europcar zorgt ervoor dat elk bezoek aan Frankrijk zorgeloos verloopt. Dankzij het grote aantal beschikbare types auto's en bestelwagens speelt Europcar France in op ieders behoefte. Van stads- en gezinswagens zoals de Peugeot 208, de VW Polo en de Renault Megane tot luxewagens als de Audi A4 of de Jeep Renegade. Zoekt u een wat groter model? Dan kunt u bij ons ook betrouwbare bestelwagens huren, zoals een Renault Master of een Iveco Daily.

Wat u zeker niet mag missen als u in Frankrijk rijdt

France kan uitpakken met de meest diverse en adembenemende landschappen ter wereld. Van de romantische wijnstreken in Bourgondië en de Provence tot prachtige kustbestemmingen als Marseille en Nice – en natuurlijk het kroonjuweel Parijs. Kamperen, skiën, wandelen, strandvakanties of citytrips: Frankrijk biedt zo veel vakantiemogelijkheden dat kiezen uiteindelijk de moeilijkste opgave is!

Wij zijn trots op onze positie als toonaangevende Europese autoverhuurder. Kijk voor meer info op onze autoverhuurpagina!

Toon meer Toon minder

Toplocaties in Frankrijk

Dit kan u mogelijk ook interesseren

Alle gebieden in Frankrijk

Topsteden in Frankrijk

Toplanden

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in Frankrijk is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen Frankrijk nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: Frankrijk. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in Frankrijk dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.